Yenianne10 Meraba hanımlar bende doğum hikayemi anlatmak istiyorum 😇 3 nisan günü lekelenmem olmuştu hafiften sonrasında beklemeye başladım zaten hiç bir belirti bir agrı yok . Bu arada ilk gebeliğim tecrubesisizm ne olcak bilmiyorum neyse sonra ertesi gun oldu hala bisey yok hastane kontrolum vardi doktorumuz birdaki kontrole dogum yapmis olursun insallah diyerek yolladi beni 😄 ordan dönüşte 2 saat yol yurudum sonrasinda hurma yemeyi cogalttim tabi bu arada bebegin basi kanala inmis rahmim nasil agriyor ama boyle düşecekmis gibi tuta tuta yuruyorum. Sonrasinda gece 1 de yataga yatmamla suyum biranda bir geldi sonra ilik bir dusa girdim agrilarm gelsin iyice diye ama cokta beklemedim evde susus kalmasin bebek diye hastane gittik direk hemen yatis yaptilar tabi 2 cm aciklikla gidip sabah 5 şe kadar hic acilmam olmadi suni sanci felan vermediler hic 5 den sabah 9 za kadar 4 cm acilmam oldu yine kendi sancimla sonrasinda beklemeye basladik otur kalk haraketleri nefes alip verme haraketleri yaptm sonrasinda sicak suya otutturuldum ordada haraketler yapiyorum surekli su o kadar iyi geldi ki hem sancin azaliyor hem acilman artiyor boylelikle acilmam tam 10 cm oldu kizlar sudan cikartilip hemen catala alindim 1 2 ikinmayla kucagima aldim sukurler olsun kizimi 😍😍
Ecesrtozsk Yenianne10 ne mutlu rabbim bizede nasip etsin 🙏🏻 40+1 olduk ama bizim prensesin henüz gelmeye niyeti yok
Ebr_3534 Yenianne10 maşallah ne güzel inşallah böyle rahat güzel doğum rabbim bana da tüm annelere de nasip etsin🙏🏻 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻
Yenianne10 Ecesrtozsk amin insallah canim saglikla kucaginiza alirsiniz valla yurumenin bana faydasi baya oldu
Ecesrtozsk Yenianne10 okadar cok yuruyorum ki anlatamam plates topuda aldık ama henuz bir degişiklik yok