Dgnseyma Arkadaşlar merhaba ben daha çok yeni hamileyim yarın ilk kez kontrole gideceğim ama bende çok kaşık agrısı var ve bazen de birsey saplanıyor gibi oluyor korkuyorum sizce normal mi ???
Sengulkrgz Dgnseyma normal yani 23 oldum hala yasiyorum o kasiktaki batmalari agrilari...Ani hareketlerde bulunma demisti doktorum sanirim daha da tetikliyor
mrstug Dgnseyma bende ilk zamanlarımda yaşamıştım canım Regl agrısı gibiydi endişelenip gitmiştim doktora ama gayet normal demişti .
GMK Dgnseyma benimde öyle başladı 29 haftalığım hala devam ediyor ilk zamanlar tutunma ağrısıda olurmuş canımm kanama olmadığı sürece korkulcak bir şey yok
Btldrcn Dgnseyma merhaba bende çok yeni hamileyim 4 haftalık dün doktora gittim her adet döneminde bunları yaşarsın çok normal dedi bende de aynı ağtılar sancılar oluyor
Dgnseyma Btldrcn hayırlı olsun bende yarın giderdiğin çocuk heyecanlıyım acaba görünür mü diye çok merak ediyorum
Esrayusuf Dgnseyma bende az önce kan verdim yarın sonuç çıkacak ve bir haftayı geçti kasık ağrım vardı geçen şimdi az biraz daha azaldı akşam test yaptım sabahı beklemedim suda içmiştim sabah silik çizgiydi
Sebahat44 Canım ilk haftalar normal venim aynı adet agrısı gibi vel ve kasık agrılarım vardı bebek rahme yerleşiyo