Mihnurkacmaz Kızlar 13 haftalık hamileyim özele gidiyorum muayene ücretleri 115 lira idare ediyoruz ilk çocuğum düşük olunca eşim korktu özele gidelim diyo. Özelde detaylı ultrasyon ne kadar acaba bileniniz var mı? Ya da devlette yaptrsam ayrı sıra mi almam lazım. Bide devlette doğum yapan var mı nasıl davraniyolr memnun kaldınız mı? Özelde doğum ücretleri 2500 o kadar para veremem ama devletten de korkuyoruz yardım edin 🙏
Mihnurkacmaz Yasminnn50 hangi doktora gidiyorsun ozele mi canım ben çok pahalı diye duymuştum özelde bu kadar ucuzsa dert etmeme gerek yok o zaman
___ozlm___ Yasminnn50 ben şehir dışında yaşıyorum aslen Tokatlıyım. şuan 31. Haftamdayım 21. Haftamda tokattaydım muayene olmadan sadece ayrıntılı organ taraması için gün alıp sonuçlarımı yaşadığım şehirdeki doktora getirdim. 5 şubattı yanlış hatırlamıyorsam
___ozlm___ ___ozlm___ belki siz muayene ücreti üzerine o parayı Ekstra ödemiş olabilirsiniz. Ama ben çok araştırmıştım en uygunu Tokat medikaldi. Ama renksiz ve normal muayeneden farkı Yok. Kız kardeşim görüntü aldı toplamda 18 dakika sürmüş
Mihnurkacmaz ___ozlm___ muayene ücreti 115 lira zaten ekstra detaylı için 46 lira ödüyoruz herlde anladığım kadarıyla
Nesser Benimde bi sorum olcakti tokat niksar ilce hastahanesine gidiyorum doktorum eko fetal kalp dinlemesi istedi ozelde yaptiraniniz var mi tokat merkezde
Mihnurkacmaz Nesser fiyatını mi soruyorsun canım özele gideceksen Mehmet nalbant çok iyi fiyat içinde arayıp bilgi alabilir misin