Pelinnn Kızlaaar grip oldum feciiii şekilde ölğyorummm resmen üstüne bide migren tuttu ilaç alsam mı bilemedim 🤷♀️ 😔😔😰😰😣😣😣😣😖😖😖😖😖
Handeaslan39 Pelinnn parol alabilirsin ama istersen bir doktora görün migren bende de var gecmıyor içselde grip için ıhlamur ve elma kaynat balla iç çok iyi geliyor 🙂
GizemDoan Pelinnn canım bende grip olmustum ilaç kullanmadım sirkeli (Elma) su yapıp burnuma çektim hergün baş ağrım falan durmuştu migren içinde iyi hamile bir arkadaşımın migreni vardı oda böyle yapmıştı bende onun gibi yapmıştım
Pelinnn Handeaslan39 parol bana gram fayda etmiyor yaaa 😰😰😰 sabahtan beri ıhlamur içiyorum ama kusuyorum 🤢🤢 sabah doktor kontrolüm var ama sabaha kadar nasıl dayancam bilmiyorum 🤷♀️ beynim zonkluyor resmen 🤢🤢
Handeaslan39 Pelinnn bana da etmiyor ama mecburuz başka içemiyoruz 😏 Migrenın tedavisi yok 😏Elma kaynat canım birde terlemeye çalış ama istersen sımdı doktora git ya
lkayRazgatLolu Pelinnn bende de migren var eczane bulursan git minik bir kutuda viks e benzeyen bi krem kullanıyorum başıma sürüyorum baya yakıyor ve çok iyi geliyor baş ağrısını baya bi azaltıyor tavsiye ederim
HlyaHabibezkaya Pelinnn başına patates kesip şakaklarınıza koyup eşarpla iyice sıkmanızı öneririm. Hamilelikte baş ağrılarını en iyi geçiren yöntem bende anneee tv de izlemiştim bana çok iyi gelşyoe
Pelinnn Handeaslan39 eğer gece Çok kötü olursam gideceğim galiba çünkü kulak burun boğazlarım burnum her yerim doldu nefes alamıyorum migrenim zaten tavan yaptı ölüyorum resmen 😔😔😔 ayyy bu hamilelik dönemi niye bukadar zor geçiyor ki 😔 ( kendi adıma ) teşekkür ederim buarada kuzum 😘😘
Pelinnn lkayRazgatLolu aaaaa evde viks vaar ayyy bi deneyeyim belki iyi gelir 🤗🤗 teşekkür ederim canım benim 😘😘😘
dilaraserdar Pelinnn migren bende de var migren ilaçlarımı içemediğim için doktor Minoset içebilirdin dedi ama pek fayda etmiyor tabi. Buzlu jel veya buzlukta bekletilmiş nemli habluyu ağrayan yere koyun. Soğuk kompreks bi nebze ağrıyı hafifletiyor..
Pelinnn lkayRazgatLolu araştıracak durumda değilim kuzummmm 🤣🤣🤣 ölğyorummm resmen 😔😔😔 viksden zarar gelmez sanırsam 🤗
Pelinnn Handeaslan39 Ayyy ben benimkine ulaşamadım pazar diye tlfnu kapalı keyifte herlde kadın 🤣🤣 ayyyy Hande ben sana nasıl teşekkür etsem bilemedim 🌹🌷🌸🌺🤗😘
Handeaslan39 Pelinnn çok az sür fazla değil bende 10 haftalığım sürüyorum valla dayanamıyorum çünkü doktorum sür sesi sorduğumda da