Candemirmom Kızlar hamilelikte ve doğum sonrasında avakado çok önemli ama ben asla tadını sevmiyorum diyenler için bir tarif buldum 💕💕 Yarım avakado🥑 1 adet muz🍌 İstediğe bağlı bal🍯 Hepsini bir tabakta karıştırıp ezin Afiyet olsuuunn 🍌🍯🥑
Suheda Candemirmom ya bende faydali die aldm ama hic tadi yok ya bende karisik biseyler yaptm ama dahada igrendim yiyemedim valla ama balıda ekleyemem sekerim sinirda malesef
Minnaksercecik Cnım bende yemiyorum ama eşim almış vitaminli diye bende yoğurtlu salatası yaptım içine nane kırmızı biber biraz daha iyi oldu
Candemirmom Suheda şekerin varsa zeytin yağı ve az limonlu karışım yapabilirsin. Yada sadece muz ve avakado yapabilirsin çok çeşitli tarifleri var
Ceren35 Eger avokadoyu sevmiyirsaniz ve yiyemiyorsaniz besin es degeri zeytin ve zeytin yagiymis bende iki tane doktordan dinledim
Thesra Ben kizarmis ekmegin ustune surup biraz sarimsak koyup ustune birde tere koyup yiyorumm muhtesemm oluyooo
Mir Bende olgunlaşınca içini sıyırıyorum peynir zeytin yağı pul biber biraz tuz karıştırıyorum bazen küçük ekmeğe sürüp yiyorum çok güzel oluyor ☺