Ceren2019 Merhaba hanımlar 10 haftalık gebeyim neyli oldugunun farkında olmadan 1 2 bardak bergomatlı soguk cay ıctım bı zararı olur mu acaba ıcen varmıdır gebe olup
Songlkaraduman Ceren2019 valla hiç sormak felan bakmak aklıma gelmedi gebeliğimin başında litre litre içtim çok şükür hiç birşey olmadı şuna 22+3 haftalığız
Zeynepzeze Merhaba birşey olmaz diye düşünüyorum canım, siyah çaylarda da aroma veriyor. Sen içini ferah tut dua et gerisi takdiri ilahi
Zeynepzeze Berna23 Yeşil çay ve bazı bitki çaylarının ödem atma özelliğinden dolayı vücut embriyoyu da atıyor..
Ceren2019 Berna23 birden ıcıme kusku dustu bergamotlu oldugunu gorunce nete yazdım bergamotu anlatan bir sfda bazı doktorlar zararlı oldugunu soyluyor fetuse zarar veriyormus falan diye bı yazı gordum ıyıce korktum
Berna23 Ceren2019 anladım canım ama bence için rahat olsun zaten onun içindeki bergamot oranı yüzde bir falandır normal demleme gibi etki etmez diye düşünüyorum
DemetDigesu Bergamutlu cayı hergun ıctım ıcıyorum 11 haftalıgım doktorum adacayı ıcme dedı onun dısında zararlı olmaz
DemetDigesu Ceren2019 korkma canım ben ım suan elımde hatta ıcıyorum ıcını rahat tut sadece kansızlık yapar oda cok ıcersen
srpaca Ceren2019 ben de 26. Haftadayım canım hep bergamotlu içiyorum çayı aromasını seviyorum diye hiç zarar da duymamıştım valla
Ceren2019 DemetDigesu gercekten cok mutlu oldum cok tesekkur ederim afiyet sıfa olsun sizede ozaman =))
Ceren2019 Zeynepzeze en azından bilgi sahibi olduk Elhamdulıllah valla cok ıyı geldi cok tesekkur ederim hepinize =)
Ebrulise Ben sürekli içiyorum 22+3 olduk bir sorun olsa bende olurdu. Kaçak çay ile bergamot çayı karıştırıyorum.
Ceren2019 Ebrulise bir oh daha valla cok tesekkur ederim afiyet sıfa olsun kullanan hamıslerede ozaman =) ilk tecrubemdı birde ilk gebelık ınsaallah =) herseye suphelı yaklaşıyorum ıstemsızce
Ceren2019 Songlkaraduman Elhamdulıllah Allah korumuş minik bebişinizi =) Allah bebişlerimizi korusun ınsaallah..