Tazeannes Merhaba kızlar aklıma takılıyor artık yemek yemeye korkar oldum biz baştan beri iki hafta önde giderken şuan 4 hafta kadar önden gidiyoruuz kaç kilo doğacak bebeğim merak ediyorum 32 haftaligim 2500 Gr görünüyor. Bu konuyu kafama çok takıyorum şekerim yok artık bebeğe kilo aldıran yiyecekleri araştırıp onları yememeye çalışıyorum ekmeği çok çok azalttim yememeye çalışıyorum başka neler yapabilirim bilmiyorum ilk bebeğim sezeryanla doğduğu için zaten sezeryan olucam ama başka bir sorun çıkar mı 4 kiloyu geçecek muhtemelen
Gulsumkeremsuat Tazeannes O kadr gram gram takmayın kafaya zaten sezaryan olacakmış siz normal ne yigiyorsanız sizi rahatsız etmiycek şeyler tabi ona DV’m edin bebegin kilosu 4 4,5 bile olsa arada ultrason yanılması ve bebekte ödem oluyor sağlıklı olması önemli
Ozderr Tazeannes ya ona hiç takılma arkadaşıma da sezeryan öncesi beş buçuk kilo olmuş bebek sezeryan olacaksın dediler bebek dogdugunda tartıldı 3600 😊 yani siz yemek yeme düzenini hiç değiştirmeyin doğunca ödem atacak bebeğiniz
Lemannnn Merhaba canım kaşar peynir ve muz tatlı çikolata acayip kilo aldırıyor benim bebeğimde önde gidiyor kestim bunları Suan için iyi gidiyoruz
Tazeannes Lemannnn evet kasar peynir ve muz yemiyorum çikolata konusunda çok engel olamıyorum kendime görünce bir parça da olsa yiyorum ama daha çok dikkat ediyim madem cikolataya
DemetDigesu Tazeannes ay ne guzel tombıs olacak benımde ole olur ınsallah elwe avuca gelsın zayıf dıgmasından cok daha ıyı hem genetıkte olBılır bence
glbngms Benmkide tam tersi az kilosu yedikçe yiyorum ama bana yarıyor sanırım😔 32+4 kilosu 1800 küsr😞