Tupbebekannesi Edebyahu sancı daha zordu hatta doğum.aninda.ikinmak bile daha kolaydı iki ikinmayla doğdu kızım ama sancı ve ekstra suni sancı dayanılmazdi benim için
zeynosmoms şöyle söylim canım ikiside kolaydi cok fazla sanci cekmedim ama sancı biraz zordu dogum cok kolaydi bi kac ıkınmayla hop çıkıverdi kuzum 😂
Edebyahu zeynosmoms peki Doğum anında ne hissediyor insan bi ağrı falan oluyor mu off Canım çok nazlı galiba😂
Serifeehorasan zeynosmoms sancı nasıl bişey yaa tarifi yoktur belki ama çok merak ediyorum başıma gelecek olanları
AlyaDerin21 Edebyahu ıkınma hissi kendiliğinden geliyor, O yüzden Doğum biraz rahat 😌 oluyor, ama offf o sancılar Yok mu o sancılar 🥺🥺, Rabbim yardımcınız olsun inşallah
zeynosmoms Edebyahu yok canım acı olmuyo sanci ikinma hissin oldugu icin canin acimaz derin derin nefes al bianda birak cok iyi geliyo zaten dogum aninda da bagirmak yerine derin nefes alip verirsen olur biter hic bisey hissetmezsin
Diyalizcianne Bende çok sancı çekmedim çok şükür ama sancı geldikçe uzun uzun nefes alıp verdim o rahatlattı ve zorlanmadım. Doğum esnasında da ıkınma hissi gelip ıkınırken ağrın gidiyor o da kolay oluyo.
zeynosmoms Serifeehorasan sanci canim boyle kasıklarina baskı hissediyosun bebek cikmak icin kendini ittiriyo zaten dogum sancisi geldiginde anlamaman imkansiz benim sancim geldi ikınma hissi geliyo acayip dedim kesin geliyo bu dogum basladi dedim 3 4 saat filan sanci cektim evde bekledim sana en siddetle tavsiye ettigim evde cek sancini ve beline su tutt sicak su cok rahatliyosun ve acilman oluyo ben oyle yaptim 2 saatte dogurup ciktim odama 😊
Serifeehorasan Edebyahu allahımm yaa ben adetken hiç ağrım olmazdı İnan’ın normal gün gibi hoplat zıplardım bile şimdi bu nasıl bi tabir🤣
AlyaDerin21 Edebyahu ama varya adet sancısı gibi değil ki 😱😱 o yüzden normal Doğum için epidural tavsiye ediyorum en azından sancı çekmezsiniz
Msalbyrk Edebyahu bende adet sancisi cok çekerdim ilk 2 gün felaket gecerdi. Ama adet sancısı ne ki onun yaninda🙄 sezeryan oldm ama 2 saat cektim sanci felaketti hatrlamak istemyorm😑
sonsuzmasalim Edebyahu ben normal dogurmadim fakat 30 saat sanci cektim🙄 bende asiri derecede belime vuruyordu. her sanci geldiginde ne konusabiliyordum ne otura ne yatabiliyordum ne de yürüyebiliyordum. böyle biri belime bicak sapliyordu sanki. sanci gelince hem derin nefes alip veriyordum esimde belime masaj yapiyordu cok iyiyi geliyordu. resmen her iki dakikada bir geliyordu ya sanci aralarinda uyuyakaliyordum hemen. suni sanci da aldim fakat suyum geleli 33 saat gectiydi ve acilmam 3cmda ilerlemedigi icin sezeryana alindiydim🤷🏽♀️
Eymerce Edebyahu İnan bana Doğum anı çok kolay 🙏 eğer çatında bir sorun yoksa asla korkma 😊 sancı süreci biraz zor geçiyor belin popondan ayrılacakmış gibi oluyor yürümekle oturmak arasında eğilip kalıyorsun ama hareket etmenin çok büyük faydası var. Ve tabiki mutlaka ılık duş. Ilık duş kasları rahatlattığı için sancı anını biraz daha rahat atlatmanı sağlıyor. Ve en önemlisi alttan muayene olmak istemiyorsan sorunun yoksa sancını evde çek 🙏
Elif25 Edebyahu 2 kez normal dogum yapan birisi olarak söylüyüm. İlk dogumumda sadece sancı çektiğimi sanmışım. 2. De öyle bir sancım olduki belimi söküp alsınlar istedim 😂😂 sancı insandan insana hatta dogumdan doguma bile degişen bi durum 😂