Minikmucizemibeklerkeen Bayanlar iyi aksamlar öncelikle 38+2 günlük hamileyim yaklasık 1 haftadır bebegimi kasiklarmda hissediyorum ve karın agrim cok var boyle ince ince adet agrisi gbi ama kontrolumzde hicbisey yoktu cuma gunu, Bugünde ayaga kalktikca sanki vajinamdan bisey cikcakmiscasina agri var ve bebegim cok kasılyor kasıldkcada kemiklerimi agritiyor resmen sert sekilde 😞 Nasil bisey yasayacagimi yasadigimi bilmedgimden soruyorum dogumla alakali seylermi
dml33 Minikmucizemibeklerkeen bndede ayni seyler var yalanci sanci dedi doktorum vajina agrisi yoktu oda bugun basladi sagolsn sanki ordan cikicak gibi 😄
Acemiannes Minikmucizemibeklerkeen yalancı sancılarmış o kasılma karnın sertleşiyor taş gibi oluyor bende çok oluyor ya bizde 38 olduk
hunilimom Minikmucizemibeklerkeen 32.haftadayım 31.haftanın başında aynı ağrılarım oluyordu doktora gittim pozisyonundan dedi şuan bebeğim döndü hareketlerini vs hissediyorum akintim çoğaldı bende tedirginim ne ağrısı diye
Minikmucizemibeklerkeen Brnyrk bu yasadigim sancimi kasilmami oluyor ne oluyor acaba 🙈 Sag salim kavusun insaallah agrisiz sizisiz 🤲😍❤
Minikmucizemibeklerkeen Acemiannes acaba ne kadar surer bu yalanci sancilar .. hayirlisiyla kucagimiza alip atlatsaydik
Brnyrk Minikmucizemibeklerkeen ikisinde oluyor. Yani kasılma sancı ile beraber. Nst bağlamaları lazm sizi
Acemiannes Minikmucizemibeklerkeen bilmem canım valla tez zamanda doğurasım var inşaallah sağ-salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimize🤲
Minikmucizemibeklerkeen Acemiannes doktorum cati muayenesi yapmadi, dogum baslamadan dogru bi sonuc vermedigi icin yapmiyormus 😞
Acemiannes Minikmucizemibeklerkeen bana doktorda baktı ebede baktı hatta 1 haftada doğurursun dedi ama tık yok
Minikmucizemibeklerkeen Acemiannes evet bende oyle saglikla tez vakitte kavusalim yavrularimiza insaallah
Minikmucizemibeklerkeen Brnyrk cuma gunu baglandim her hafta baglanyorum yani bisey yoktu bilemyorumki simdi acilde doktorumda yoktur kadin dogumcuda yoktur
Minikmucizemibeklerkeen Acemiannes dogum kanalina inmismiydi bebek acaba 1 haftaya dogurursn demisler ya onu merak edyorum bende dogum sirasindada kanala gireblrmi onceden mi girmesi lazim
Acemiannes Minikmucizemibeklerkeen hiç bilgim yok sancılar çok olunca açılma 1 sm olunca 1 hafta içinde gelebilir dediler ama durdu 🤔