Yagmuricenkiz Merhaba benim bir sorum var, 10. Haftam ve inanılmaz şişkinliğim var kabız oldum üç dört haftadır ne yaptıysam faydası olmadı geceleri uyuyamıyorum. Kyısı erik probiyotik yoğurt denedim. Tavsiyesi olan var mı
LeylaCan Yagmuricenkiz canım ben kabız olduğumda çok su içiyorum. sabah khvaltıdan önce kayısı yiyorum. bağırsaklarımı çalıştırsın diye lifli çorba içiyorum mercimek corbası gibi. altınkılıç ın probiyotikli yoğurdundan yiyorum. kayısıyı geceden bekletip suyunu içebilirsin benim bildiklerim bu kadar. 😔
zehraninannesi Yagmuricenkiz ilk hamileligimde kabzlik cekmistim ve doğum sonrasi.. 2 kuru inciri 4 5 parcaya bol 1 kase sute koy 3 4 saat dursun bu karisimi ye cok fayda ediyor dogum sonrasi icin bol sutte yapiyor
bezelyecik Yagmuricenkiz ben kayısı incir aç karnına yiyip üzerne ılık su içiyorum bir de günde ara ara toplam üç tane meyve yiyorum 3litreye yakın da su içiyorum henüz sıkıntı yaşamadım 😇
FSCMK LeylaCan bende Eylül’ün sonu Ekim’in başına geliyor doğumum 14+5 hamileyim cinsiyetimizi daha öğrenmedik 1 hafta kaldı inşllh söyler ikili teste yaptırmadım üçlüyü yaptırmayı düşünüyorum aceba kaç haftalıkken yapılıyor üçlü test
YudummBall FSCMK 16 ve 18 haftalar arasında ama ben ikiliyi yaptırdım sonucu Allaha şükür iyi çıktı direk dörtlü dedi bide cinsiyeti söylerim dedi 16 haftada suan 14+5 m bende bakalım 16 nisanda öğrenicez 😌
FSCMK espalp aynıyız bizim Doğumda öyle olacak Eylül’ün sonu Ekim’in başı bulantım geçti canım seninkinde geçer inşllh
espalp FSCMK bizim de 14+4 👍🏻🥰 umarım en yakın zamanda geçer bulantılarım🤦🏼♀️ Ben ikili yaptırdım üçlü, dörtlü yaptırmayacağız dedi doktorum 🤷♀️
GuelGltkn LeylaCan bende 11. haftaya kadar migde bulantisi vardi ama hic kusmadim ondan kilo vermedim bende cok zayifim hemen göbegim belli olur saniyodum ama yok cok hafif baskasi görse demez bu hamile diye 😄 belli olsun istiyorum artik
LeylaCan GuelGltkn ay ben de tam tersi çok ağırlaşmak istemiyorum böyle yandan bakan hamile olduğumu anlasın o kadar 😂 şişmeyeyim 😂😂
Yagmuricenkiz LeylaCan Rahat 4 l su içiyorum. Kayısıyı yiyorum bir de su ile deneyeyim activia yiyorum her gün ben. Ya bir kafem var çok uzun saatler çalışıyorum ve düzgün beslenemiyorum özellikle sabahları. Muhtemel bu da etkiliyor
A_S_K LeylaCan Sat’a göre 13+2 ultrasona göre 14+4 bilmiyorum nasıl takip edeceğim şaşırdım 🤣 Başından beri hiç bir bulantı kusma yaşamadım ara ara midem yanıyor. Cinsiyet eğilimimiz için kız dendi randevuyu bekliyoruz. İkilitest yaptırmadım. Doktorumuz ölçümleri şöyledi gerek duymadim. Detaylı usg yaptırıcam sadce bizde durumlar iyi sizde nasıl?
Serman LeylaCan bulantilar fulll devam. Mutfaga giremiyorum. Doktorun folik asiti biraktirip kan ilaci baslatti sabah ac karna. Cinsiyetimiz de belli degil gostermedi kendini :) hala cok uyuyorum ve istifra ediyorum. Sanirim benim ilk ay belirtileri cok uzun surecek...
Merve526 DemetDigesu bende aynı yaptım Türkiye de ama 3000 bin tl yarın sonuçları alacağız inşallah hayırlısıyla 🥰bebeğim cinslerini de erkenden öğreneceğiz 🙏