Merveyazici Arkadaşlarım merhaba ☺️32+2 haftalık hamileyim en son 28. Hafta gittim ve ultrason da 30+1 haftalık görünüyordu iri bir bebekmiş doktorum öyle demişti bu hafta tekrar gideceğim doktora ve ben sezaryen olmaya karar verdim özele gidiyorum ve özel oda istiyorum ama hastane de tek bir tane var ve isim yazdırmak zorundasınız yani kapış kapış giden bir oda ben şimdi o oda için bir sezaryen günü söylemesini istesem bu kadar erken gün verebilirmi bana siz en erken ne zaman gün aldınız acaba ? Beni bilgilendirirseniz çok sevınırım ilk gebeliğim teşekkür ederim rabbim herkesi sağsalim evlatlarına kavuştursun
Tuanam01 Merveyazici Çok ilginç özelde tek bir tane mi özel oda varmış madem öyle hemen ayırtman lazım zaten 38 haftalıkken sezeryan yapılıyor sen anca ayırırsın odanı canım kapış kapış diyorsun bence elini çabuk tut.
260814 Merveyazici bende Özele gidiyorm ve ilk defa sizden duyuyorum özelde tek bir özel oda olduğunu benim gittiğim yerde hepsi özel oda adı üstünde yani özel hastane odalarıda özel şimdiden verilebiliyorsa alın sizde gününüzü