Rumeysa52 Askkokuluyavrum bende sürekli kötü düşünüyorum hep kötü düşünüyorum. İyi bişey olduğu zaman bile hep onun kötüsünü düşünüyorum hep bi olumsuzluk 😞
Askkokuluyavrum Rumeysa52 ayni bende öyle canim bebekle ilgili özellikle bir evham hali bu arada Ordulu musun
Tuna58 Rumeysa52 kötü düşünmekten kasıt ne acaba ? Mesela bende de hep eşime aileme bebeğime bana bişey olacak korkusu var. 😪
Rumeysa52 Tuna58 kastım tam olarak bu işte , nabzım yükselince öleceğim korkusuyla panik atak yasıyorum ya bebeğe bisey olacak ya bana bisey olacak , ölüm korkusu işte , o atağın zirveye ulaştığı an kendimi kaybediyorum
Tuna58 Rumeysa52 bu sanırım panik atak 😪 peki iste atıyorum anneye eşe bişey olacak korkusu sizde de var mı ? Anksiyete kısmı da bu mu ? Psikoloğa gitmek istiyorum ama bu düşüncelere yapılabilecek bişey yokmuş gibi geliyo gidemiyorum 😪
Rumeysa52 Bence hamile degilseniz gitmelisin çünkü bu tam olarak anksiyete bozukluğu evet tam olarak bu anksiyete bozukluğu, ben gittim işe yaradı ama ozaman bekardım ve ilaç kullanmama engel birsey yoktu, buna iyi gelecek tek sey psikiyatri buna emin ol 😞
Tuna58 Rumeysa52 hamileyim hemde 36 haftalık 🤦♀️ Bebiş doğacak rabbim izin verirse ve bu işin lohusalığı nasıl olacak benim icin bilmiyorum
Rumeysa52 Tuna58 bak şuan uyandım ve zor dakikalar geçiriyorum kendimle savaşıyorum resmen rabbim yardımcımız olsun senin bisey kalmamıs sık dişini
Rumeysa52 Tuna58 sabah çok kötü oldum eşime de bişey belli etmek istemedim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bazen
Tuna58 Rumeysa52 şimdi ilaç kullanmıyor musun ? Bekarken kullandım iyi geldi demişsin hamilelikte de kullananlar var belki yine ilaçtır tedavisi 😪
Rumeysa52 Tuna58 korkuyorum 4 ay kalmışken ilaçlara başlamak istemiyorum Doğumdan sonra da emzirme dönemi var nasıl olacak bilmiyorum
Teumlarey cennetzeynep bu akşam canlı yayında panıkatak ve kaygı bozukluğu anlatacak gercekten işe yarıyo inşallah fayda bulursunuz
Teumlarey Askkokuluyavrum bu akşam instagramda barış muslu dıye bi pskolog panıkatak ve kaygı bozukluğu anlatacak gercekten işe yarıyo tavsiye ederim