MissB Cok gecmis olsun. Ben de 2 yildir panik atak semptomlarini maalesef yasiyorum ama hamilelikte bir tik daha guclu ve daha iyi hissediyorum kendimi cok sukur. Sana en guzel tavsiyem vucudunla beynin carpismaya girdigi veya girecegini hissettigin anda baska bir konuya odaklan, diyafram nefesleri al ve kesinlikle hayatina spor ve meditasyon tarzi seyler kat. Kendi ev rahatliginda bile bu saydiklarimi yapabilirsin, YouTube’a falan bakman yeterli. Beynin ne kadar dusuncelere dalmaya bos birakilirsa o kadar cok ataklar hissedersin. Kendine bu saydiklarimi yaparak zaman tani, bir gun donup diyeceksin ki ben ne zaman boyle toparlamisim kendimi. Normalde kimsenin postuna pek bir sey yazmam ama yanliz olmadigini hissettirmek istedim. Bebegine ve gelecek olan guzel gunlere odaklan, Allah yardimcin olsun ❤️
Askkokuluyavrum MissB canim çok çok teşekkür ederim dediklerini harfiyen uygulayacağım 🙏 sanırım aile içi bazı seyler de depreştiriyor bu durumları tavsiyelerini uygulayacağım çok çok sağol
Askkokuluyavrum hatice333333 bende de akşamları oluyor ne yazık ki 😔 çok üzülüyorum bu duruma kendime zarar veriyormuşum bebeğime zarar veriyormuşum gibi hissediyorum insaallah geçer tez vakitte
hatice333333 Askkokuluyavrum inşallah canım ama elimizde değil çok kötü oluyo insan ben 1 mayısta sezeryan olucam şimdiden yatamıyorum sezeryan sırasında kalbim çarparsa durursa saçma sapan şeyler düşünüyorum bide oğlum var 5 yaşında o ne olacak diyorum bilmiyorum allah yardımcımız olsun 🙏🙏
Askkokuluyavrum Findk9227 bende de aynısı var iste doktora sorucam belki bi sorun vardır bilmiyorum umarım panik atak değildir umarım
Askkokuluyavrum melegiminannesi çok geçmiş olsun canim bende bayılma hissi oluyor sanki o an su içmesem olucekk gibi oluyorum Allah korusun kalp çarpıntım özellikle aksamlari oluyor bilmiyorum ya çok korkuyorum Allah şifamızı versin insAllah
Askkokuluyavrum hatice333333 Allahım şifamızı versin tez zaman da evlatlarımızı bizi bizi evlatlarımıza bağışlasın 🙏🙏🙏
Rumeysa52 hatice333333 allahım benim gibi ne kadar çok insan varmış bunu yaşayan kendimi normal insanlar gibi hissetmek istiyorum bu panik atak beni hayattan soğuttu 20 haftalık ilk Gebeliğim bu aralar sıklaştı hep mi kötü düşünür bi insan hiç mi iyi düşünemez 😞
Teumlarey Askkokuluyavrum bu akşam instagramda barış muslu dıye bi pskolog panıkatak ve kaygı bozukluğu anlatacak gercekten işe yarıyo tavsiye ederim
cennetzeynep Askkokuluyavrum 10 haftadan beri neler cekiyorum ben bu panik atak kaygilar yuzunden 19 haftaya girecegiz dualarla duruyorum
cennetzeynep Askkokuluyavrum canim sabahlaei cok hzuzursuz uyanuyrium surekli kotu bise olacakmisim gibi geliyo bi korku var icimde tek basima kalamiyorum annem bizle kaliyo kalbim carpiyo korktugumzann
Askkokuluyavrum cennetzeynep çok zor gerçekten allah yardımcımiz oldun hic kimsem yok herkesten uzağım be yazık ki
Rumeysa52 cennetzeynep anneler olmasa halimiz ne olacak benimde annem yanımda kalıyor hamilelikte hormonlardan galiba panik atağı tetikliyormuş, allah yardımcımız olsun nasıl atılır bu bilmiyorum böyle yaşanmıyor yanı
cennetzeynep Askkokuluyavrum brn memlekwte geldim annem bizle kaliyo siizn oncesinde varmiydi yeni mi cikti
melegiminannesi cennetzeynep melisa sarı kantoron papatya cayı vs gibi doğal sakinleştiriciler var ama doktoruna sormadan asla icmeye kalkma derim canım