Yasemincan 23+5 bugün kontrole gittim ve 2-3 hafta önde olduğunu söyledi ve en kısa sürede şeker yükleme testi yaptırmam gerektiğini söyledi doktorumuz,aslında gebelik başından beri öndeydik hep ve eğer böyle giderse normal Doğum zor gibi dedi 😐
Ilknur1995 Yasemincan benimde öyle canım 35 haftam da gittim 37 görünüyosun bebek 3 kilo olmuş dedi şaşırdım daha önce böyle bişey yoktu çünkü önden gitmesi gibi bu hafta yine gidicem bakalım belki düzene girmiştir haftası bana da büyük ihtimal sezeryan olursun bebek iri dedi bakalım bekliyorum
Yasemincan Yasemincifci evet zaten 25 haftalık bebiş kilosunda dedi şeker testi yaptıracağım inşallah çıkmaz yaaa 🥴😞
tazeanne61 Yasemincan sağlıkları yerinde olsun da dobiş de doğabilirler ilk başlarda çok takıyodum çok kilo alıyor doğuramıcam diye ama alıştım artık zorunlu sezeryana bile razı gelmeye başladım 😏🙄
Yasemincifci Yasemincan çıkarsada diyey uygularsın canım dert etme ama bazı cocuklar şeker fakan olmadan iri oluyor
Yasemincan tazeanne61 ya tabiki Allahım sağlıklarını versin inşallah napalım Sezeryan olur tek iyi olsun onlar ben obez olur diye endişe ettim bide diyabetten endişe duydum
Yasemincan Yasemincifci evet öyle olursa diyet Artık 🤷🏻♀️ Aslında genetik etkisi büyük, babası da iri doğmuş ben normal doğmuşum ama..
AytenUmud bende son haftalarda kendi haftasiyla uygulama oldu. Ilk haftalarda onden gidiyordu 15 16gun