Ssraa bugun aldım ben cnım post acmıstm litetrax 4 joıe. Kımse kötü yorum yapmadı bende cok sevdım. Hatta bu takıp cıkarılan 3 parca bebek arabasından vazgctm ben tavsıyede etmem kullanmadım ama agır oldugunu soyluyolar. Iskeletı arabaya sıgmıyo. Katlasan yatak bolumu katlanmıyo uzun kalıyo. Puset 7 aya kadar kullanılıyo sonra zaten hep yatak kullanılcak takıp cıkarılmıcak bıle. Yanınddakı dıslılerın bozulma ıhtımalı var. Soguduö ben o yuzdn bunu aldm. Hemde o 3 parca olan arabaları yatrp kaldırmak altındakı kemerle oluyo. Ellerın doluysa bosaltman gerek. Bu aldıgımı daha kullanmadık tabı ama alanlar memnun. Ruzgarlıgı komple kapanabılıyo puset hıc ruzgar almaz. Katlanması tek elle oluyo. Pusetı arabaya takılıyo. Rahat yanı bı dene derım. Ben 1399 dye bılıp gttım ama 1599 mus. Yınede aldık zten e bebekte su an her seyde 200 tlye 50 tl hedıye cekı var. Yanı bız arabayı alnca 400 tl hedıye cekı oldu. Araba koltugu alcaz onla da 1 ay bu cekı kullanma hakkın var. Azcık uzunoldu cenem düştü 🤭🤭🤭🤭