Prensinannesi Bizde Doruk alp koyucagiz allah izin verirse Tam 40 haftalik olduk ama oglusumun gelmeye niyeti yok hiç 😄
AnneOlmakZor Ben oğluşuma Raşid ismini vereceğim inşallah. Anlamı Doğru yolda olan, Hak, dini, Müslümanlığı kabul eden demek 😉 Erkek olacağı içinde kulağına ismi okunurken Muhammed Raşit diye okutacağız ☺
Yavrukusum prensleriminannesii ben oğlumun ismini ahmet çağrı koydum Ama eşimi ikna edebilirsem ahmet tarik olsun istiyorum tarik isminin anlamı çok daha güzel 😍😎
prensleriminannesii Nasıl bukadar kolay karar verdiniz maşallah sorun bende galiba bitürlü karar veremiyorum ismine 🤣🤣
husniyealtun Allah u Teala ya en sevimli gelen isimler Abdullah ve Abdurrahman mis. Manalarini biliyorsunuzdur zaten, biri Allah in kulu digeri deRahman in kulu. Bir hadisi kutside Efendimiz sallallahu aleyhi vesellem mujdeliyor bu ismleri bize. Birde yaklasik olarak buyuruyor ki üc oğlu olupta birine benim ismini koymayan cahillik etmis olur. Secenekleriniz olsaydi yazmazdim bu isimleri ama daha seceneginiz olmadigi icin belki dusunebilirsiniz diye yazdim. Bizimde oglumuz olacak. Muaz ya da Musab di dusundugumuz. Ama ilk hadisi okuduktan sonra Abdullah olarak degistirdik. Rabbim saglikla koymayi nasib etsin hepimize isimlerini evlatlarimizin😊😊
Haziranannesii Ben de karar veremeyenlerdenim bir yanım asil istiyor bir yandan çınar diyorum ay ayaz da iyimis diyorum karar veremiyorum...
Heather prensleriminannesii bizde bulamıyoruz beğendiğim tüm isimler yakın akrabalarda var. Belki size faydası olur Emre Arda Oğuz Kaan Mete