Elifelif49 Ecesrtozsk aynen karışmazsak rahatlarını bozmicaklar benimle birlikte 2 tane arkadaşım vardı biri normal doğurdu diğeri sezeryan oldu ben hala bekliyorum inşallh sonu güzel olur
Ecesrtozsk Elifelif49 sok durumlar nasıl hareketlilik varmı bugun bizim kontrol vardı hala bir kıpırtı yok minikkuzumda hala beklemedeyiz
Zerin Bende 40. Haftadayim hala gelen giden yok cok hafif ara ara sancilarim oluyo ama arkasi gelmiyor ben birde hamami denicem hamam beli açtığını sanci baslattigini duymustum bakalim bana faydasi olursa buraya bildircem
Elifelif49 Ecesrtozsk yanı arada hareket ediyo çok şükür düne göre bugün daha iyi az son 2 gün 🤔 korksammi korkmasam mı bilemedim
hayatim Elifelif49 39.haftam birsey sorcam dun kontrolum vardi kan ve idrar tahlili istedi sizce nie istemistr
Elifelif49 hayatim benim her hafta gittiğimde alıyordu kan idrar nst bide çatıya jer hafta bakıyo normal yani korkma değerlerine bakiyodur
Elifelif49 Miriryim benim yaptığım tek şey hurma günde 3 tane bide meryem ana otu var suya koydum gittim açılma ve yumuşama var dedi haftaya kadar doğurursun dedi 7 gün oldu ne gelen var ne giden 🤔
Elifelif49 Miriryim benim 40 haftayı geçtikten sonra koymak istedim baktım sancı yok bende koymak istedim ama gelen giden yok😂
Miriryim Elifelif49 okuduğum kadarı ile sancı başladığı zaman suya koyulacakmış ve Doğum bitince çıkarılacakmış sudan
Elifelif49 Miriryim bend öyle duymuştum ama sancı olmadığı için direk koydum açılmam olmasaydı sezeryan yapacaktı açılma vardı diye eve gönderdi
doganursezmag Merve94 suni dayanılır ancak sürekli olması insanı zorluyor devlet hastanesinde epidural normal doğum da yapılmıyor ama ben sonuç olarak sezaryen oldum
Merve94 doganursezmag hayırlı olsun öncelikle canım bende 12 saat suni cektim 8 cm açıklık olmuştu ki bebegim kafasını yanlış bir pozisyonda kanala soktu acil sezeryana alındım bende. Çok şükür kuzum kucagımda simdi 🙏🏼