Cankusssssss Hayırlı akşamlar kızlar hamileyken araba kullanma Işın’ı nasıl yaptınız emniyet kemerini nasıl taktiniz ne zamana kadar kullandınız çalışınca çocuk da okula gidiyorsa mecbur kullanmak zorunda kalıyorsun
elfkbramtn Cankusssssss valla benim annem kardeşime hamileyken kendi doğumuna kendi gitti 😂 kardeşim 8 aylık doğdu ama 🤷🏻♀️
ikican55 Cankusssssss ablam sormuş doktoruna. Ne zamana kadar araba kullanmalıyım diye. Doktor biraz şakacı. Kaza yapana kadar demiş 😁 son ana kadar kullanabilirsin
Seda54 Cankusssssss araba hala kullanıyorum canım 33+1 günlüğüz benimde tek sıkıntım emniyet kemeri takamıyorum yoksa başka engel yok kullanmama
Minikeller92 Cankusssssss benim doktorum 32. Haftaya kadar riskli karına direksiyon darbesi olursa sıkıntı olur dedi doktor🤧 korku oluştu kullanamıyorum
Cankusssssss Seda54 iste onu takmayınca tedirgin oluyorum internette de karnınızın en altından geçirin diyor
espalp Emniyet kemerini koltuk boşken takıyprum. Üst kısmı göğsüme çekiyorum ama karnımı sıkmamış olmuyor böyle kullanıyorum🤷♀️
Seda54 Cankusssssss aynen canım o şekilde de kullanabiliyorsun ama ben yapamadım o şekilde daraldım ondan takmıyorum 🤦♀️
Nazliozr 34+4 hala kullanıyorum ama eşim kullandığı zaman koktuğu baya uyku moduna girer gbi yatırıyo koltuğu da çok geri çekiyo o zaman deliye dönüyorum 🥴🥴
Eyll_kuzu Cankusssssss ben kullanamıyorum başın çok dönüyor sadece kullandığım zaman değil bi başkası kullandığı zaman da dönüyor başım
Mervednr Cankusssssss bende kullanmak istiyorum da eşim müsade etmiyo korkar kasılırsın falan bebeğe bişey olur sana bişey olur diye