aysegulcbo 30. Haftamdayım hanımlar ara ara afedersiniz vajinanın alt kısmında ve iç bacakta agrı hissediyorum bugün biraz temizlik yaptım yoruldum onla mı alakalı acaba yaşayan varmı bu durumu
Nalanktl aysegulcbo 28 haftadayım bende de var. Resmen vajina üst kemikleri ile bacakların iç tarafları zonkluyor hele ki biraz oturup kalkıp iş yaparsam felaket sırt ağrısından hiç söz etmiyim o bambaşka zaten
Bulut74 aysegulcbo 29 haftadan beri bende öyleyim. Çok yorulunca dsha çok agrım oluyor. Doğuma hazırlanıyor ya ondan baskı yapıyor sanırım. İlk kızımda bunları yaşamadım valla ikinci baya zor geçti 😔🙄
Elikkk 3 gündür bendede başladı tamda tarif ettiğin gibi bir ağrı önceden kalcam ağrırdı kalcam geçti bu başladı ama normalmiş vajen kemikleri genisliyormus doğum için hazırlık yapıyormuş vucud
aysegulcbo Elikkk aynen kalçamda agrıyor oturduğum yerden kalkarken taşa oturmuş gibi acıyor kalkınca geçiyor bende o da geçmedi bugünde bu başladı oturup ağladım artık heryerimde bi agrı sinirlerim bozuldu🙁
Elikkk aysegulcbo 31 haftadayım plates topunda zıplamak kalça ağrısını hafifletiyor bide gece yatarken bacak arana küçük bir yastık koy
aysegulcbo Elikkk uyurken alıyorum yastık olmadı bide pilates topu alaım benim aklıma şey geldi abdest alırken ayağımı kaldırıyorum ya lavaboya o mu zorladı acaba bazen zorlanıyorum banyoda alıyorum bazende üsengecligimden lavaboda alıyorum o da yapmış olabilr
Goksinismail Ben 30 haftalıkken sormuştum doktora. Artık normal bu ağrılar dedi çatı kemikleri açılıyormuş. Vücut ķendini doğuma hazırlıyormuş. Şimdi 35 haftayı bitirdik oturamıyorum bile.
aysegulcbo Goksinismail ya ben bana özgü bi durum sanmıştım hem sevindim hem korktum demek bundan sonra Doğuma kadar bu şekilde 😏bebeklerimiz saplıklıca gelsinde inşaallah napalım
aysegulcbo Elikkk ben kendimi hala eskisi gibi sandığım icin pata küte hiç sakınmıyorum kendimi sonrasında agrısı cıkıyor maalesef bi şekilde 😏kilolar zorlamaya başladı artık hergün bel altımda bi yerimi agrır buluyorum 😀