Elikkk Kızlar en son 28. Haftada kontrole gitmiştim herşey normal bir gebelik geçiriyorum 32. Haftada gitmem gerekli doktora yani 1 hafta sonra Hiç bir sorunum yok kendimide iyi hissediyorum 34. Haftada gitsem nolur sizce sonra zaten sancılar başlar sürekli gitmek gerekir yani
Yasemincifci Elikkk ben 30 da gittim bana Sıkıntın olmasığı sürece 36. Haftaya kadar 2 haftada bir gel dedi
Nebahathumeyra Neden 32 de gitmek istemiyorsunuz. Onu anlamadım ben. Ben haftalar geçse de kontrole gitsem diye sabırsızlanıyorum. 2. Çocuğum olmasına rağmen. Bence gidin hemde 1 ay ara yeterli . Hem 30 haftadan sonrası bazı doktorlar 2 haftada bir çağırıyor hatta.
BMA Nebahathumeyra bende gidemiyorum canim ama mecburiyetten esimin işinden dolayi en son 4 subatta gitmiştim 2 ayo gecti hala gidemedim 30 haftalik hamileyim bu hafta gitmeye çalışıcaz gidebilir miyim bilmiyorum
Elikkk Nebahathumeyra stres oluyorum her gittigimde ne biliyim devlet hastanesine gidiyorum 10 dklik bisi için kendimi yormak ıstemiyorum bekleyip 34. 'te gideyim diye düşündüm o yüzden
Nebahathumeyra Anladım gidebilirsiniz inşallah 2 ay uzun bir zaman. İnsan meraklanıyor çünkü nasıl herşey yokunda mı diye. Siz de fırsatını bulabilirsiniz inşallah
Yasemincifci Elikkk yok cabım 36. Haftaya kadar 2 haftada bir gideceğim yani 32 de bide 34 te sonra 36 da sonra 1 haftaya düşecek sanrm