Gmzcyln Tazeannecik hayırlı uğurlu olsun canım allah abalı büyütsün ben daha 32 hafta olmadım ama geçmeyen sırt agrım var korkuyorum 🙏🏻 İnşallah herşeyim yolunda gider tekrar hayırlı olsun 🙏🏻🥰😍
Kubulik Tazeannecik Allahli peygamberli analı babali büyüsün inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömrü olsun canım böyle hikayeleri okuyunca hep duygulanıyorum gözlerim doldu yine benimde oglusum olacak 32 haftaligiz şimdi bizim için dua eder misin
Aysenurdogru Tazeannecik çok güzel bir doğum geçirmişsiniz inşallah bende sizin gibi geçiririm 🙏🏻 Hayırlı olsun bebişinizde 🥰 bu tarz hikayeler bana cesaret veriyor 😌
Burcu26 Öyle bi anlatılıyor ki çevreden Doğum değil işkence gibi ama böyle pozitif şeyler duymak cesaret veriyo bende 16 haftalık hamileyim ama hiç bi zaman Doğum hikayeleri okuyamadım korkucam diye ama sizinkini cesaretle okuyup rahatladım gerçekten teşekkürler Allah size bağışlasın 🙏🥰
dryhrz Tazeannecik neden yırtılma oldu ki, yanlış mı ıkındınız? Çünkü zaten kesi varmış. güle güle büyütün meleğinizi 🤗
Tazeannecik dryhrz evet aynen ıkınamamışım ebem ıkınıyosun sonra geri çekiyosun dedi o yüzden 2 yırtık olmuş ama hiç bir sıkıntısı olmadı o iki dikiş geç düştü biraz o kadar☺️
Filizismail Tazeannecik maşallah çok güzel anlatmşsnz Rabbim size bağışlasın oğluşunuzu darısı da hamile olanlara ☺️🤭😍
Zelis1 Tazeannecik öncelikle hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı ömürlü eylesin size bağışlasın bişey sorsam canım bebeğin doğum kanalına inmiş durumdamıydı yoksa suni sancıylamı doğum kanalına indi
Tazeannecik Zelis1 inmişti kanala 5 buçuktu açıklık aslında hızlı ilerliyodu biraz beklesek gerek kalmıcaktı belki ama doktor sorunca tamam dedim bende bir bildiği vardır diye
Cagladevecioglu Busrali5858 canim hastane raporunu askeriyeye verince dogum olacagina dair erteliyolar Askerligi benim esimde tahmini benm dogmuma gidecek iyice arastirdik bilginiz olsun
Busrali5858 Cagladevecioglu 34 35 36 da askerde oluyo acaba bu donemler arasında verirler mi ki rapor onu bilmiyoruz iste 😀siz aldiniz mi