Gzmmhmmd husniyealtun canim tabikide oyle ama neden boyle bir yorum yaptigini ben anlayamadim yanlis birsey mi soyledim ki
husniyealtun Gzmmhmmd 😊😊 yok ben yorumu genel yaptim. Sen tamamini sana yazilmis adletme. Senin yazdiklarindan bagimsiz sozlerimde var. Kimi arkadas kurandan koy demis kimi modern isimlere yonlendirmis. Ben bunlarin zorunlulugunu hissetme sen sonucta bir noktaya gelmissin isim konusunda icinden birine esinle karar verin. Ha bunlardan etkilenip baska isim de bakarsaniz internette gerek hadis olarak gerekse de ulemalarin tavsiye ettigi isimler var istersen bak demek istedim. Yanlis bir sey yazdin vs nasil diyebilirim.. Asla öyle bir dusuncem olamaz.. Ya bide ben simdi farkettim post sahibi yerine ben senin adina cevap yazmisim. 😂😂😂 dokunurken yanlislik oldu herhalde ay helal et hakkini. Senle alakasi yokken seni eklemisim. Kusura bakma ne olur. Onuda yorumuna mukabil tekrar bakinca farkettim. 😣😣
Deryadeniz Elifklndr kitapta geçmezse nolur günaha mı gireriz öyle bir ayet mi var?? Allah aşkına insanlara neden böyle vicdan azabı çektiriyorsunuz? Bu günah değil mi? Kitapta geçiyor diye öyle isimler konuluyor ki bazıları anlamsız bazıları da kötü anlamlı. Bu doğru mu sizce??
KubraatMacit Hangisi diye sormuş beğendiniz mi diye sormamış hiçbiri diyenler biraz sussun bence yağız alp
Denizim Aysegulll sen bakma bu hicbiri diyen insanlara😡onlar koymasin cocuguna, oncelikle gonlunden gecen isim olsun insallah,hepsini cok begendim ben ,sadece guney ismi bile cok guzel😍,ben olsam 1-guney 2- yigit Koyardim ama digerleride guzel
Naznaz YazCilegi süper bir yorum olmuş 👍🏻 Yakında Türk ismiyle seslendiğimiz kimse kalmayacak ayrıca kuranda şeytanda geçiyor zinada anlamını bile bilmeden felaket isimler koyuluyor çocuklara. Örneğin İrem kulağa hoş geliyor diye koyuluyor evet kurandada geçiyor ama Allahı aldatmak için kurulan yalancı cennet olarak. Biraz dikkat iyi bir şey yapayım derken iyice batırıyoruz haberimiz yok.
Naznaz Soruya gelince seslenin hangisinin seslenişi güzel geliyorsa size onu koyun 😊 ben olsam bu seceneklerde cem güney koyardım yada sadece güney.
Gzmmhmmd husniyealtun bende diyorum ki bisey mi oldu insanlik hali farketmeden ben kime ne demisim ki boyle bi yorum yapti bana 😊😊 bakiyorum ee biseyde yazmamisim Allah Allah dedim helal olsun canim ne demek 😊😊 hakli oldugun konular war tabikide ama 😊😊