kelebek12345 Merhaba arkadaslar. Yasm 25 hicbi sorunumuz yok 2 yıllk evliyiz hamile kalamadm. İşimden aniden cıkmak zorunda kaldm. Devlette tüp bebek yaptrmak istiyorm. Ama fiyatlar hakknda blgi alablirmiyim ankaradayım bu arada.
aysegulaktrk kelebek12345 ben hacettepe de tedavi oldum eylül ayında toplam 3.500 tl vermiştim ama yılbaşından sonra ücret değişmiş olabilir
Kahraman35 Ben de erzurumda devlette yaptırdım canım. Ilaclar muayene dondurma transfer 3500 falan tuttu. Benim raporum vardı o da etkili oldu. Ilaclar 1000 tuttu mesela. Dondurma 350 liraydı. Transfer 450. yanlış hatırlamıyorsam. Farklı ilaçlar, muayene,bi de 2. Transfer oldu o yüzden 3500ü bulmuştur. Allah yardımcınız olsun inşallahı. Bizim de hiç sorunumuz yoktu ama olmuyordu şimdi oldu hamileyim çok şükür.
Kahraman35 kelebek12345 Atatürk araştırma hastanesi Dr. Bünyamin Börekçi. Harika bir insan çok güleryüzlü. Il dışından gelen hastaları da çok oluyor çok kalabalık oluyor.
Kahraman35 kelebek12345 adını yazmıştım ama tekrar yazayım. Bünyamin Börekçi doktorum. Harika bir insan çok şükür 😊
kelebek12345 Kahraman35 bende yarın görüsmeye gdecem tüp bebek icin bünyamin beye ne kadar tuttu. Nasldı sürec ne tavsiye edersin acaba
Kahraman35 kelebek12345 gittin mi görüşmeye bilmiyorum ama çok tatlı güleryüzlü bir doktor. Toplam 3500 civarı tuttu. Ama ocak ayından itibaren zam geldi sanırım. Yeni yaptıranlar daha çok ödemiş hep. Süreç bir kez başlayınca kolayca işliyor.