Acemianne00 Mesut beye gidiyorum aslında memnunum ama sanki bayan doktorda daha rahat Edicek gibi hissediyorum tavsiye istiyorum
Semanure Acemianne00 diler hanımın sağlık problemi sebebiyle neredia hanıma geçeceğim 33 haftamdayım nasıl bir doktor gittiniz mi
Deletedmom308 Zuleyha18 muayene ücreti geçen hafta 100 liraydı Mesut beyin. Doğum da normal 2600 sezaryen 2900 dü
Acemianne00 Semanure gittim ama çokta memnun kalmadım ya mesut beye döndüm tekrardan bakalım hayırlısı
Zeynnep Semanure bende bugün randevu almak için aradım diler hanım Haziran 15 e kadar yok dediler , kendi hastalarını Nereida hanım, gönül hanım ve Mehmet beye yönlendiriyormuş. Karar veremedim hangisine gitsem :/ siz gittiniz mi ? Memnun kaldınız mı ?
mugece Nereida hanım candır der susarım.. Bu zamana kadar o kadar iyi yorum duyup neden gitmedim diye kendime kızıyorum. Başka doktorlarla zaman kaybetmişim. Hem cok ılımlı , açıklayıcı , hem abla gibi yaklaşıyor. Ben çok memnunum. Acil bir durum için Mesut beye gitmiştim çok suratsızdı 5 dakika bile bakmadı.
sewcan Nereida hanimdan bnde cok memnunum kafanizda soru isaretlerinin kalmasina izin vermiyor her turlu konuda sizi aydinlatiyor 👍🏻
Birgules Bende Çarşamba ilk defa gittim gönül hanım ile ikisi arasında kararsız kaldım. Nereida hanım uzun uzun ilgilendi ilk 28. Haftadayım şeker yüklemesini anlattı. Ne sorsanız detaylı anlatıyor