NimetDilmen Arkadaslar bqun 2 tane midye yedim ve netten baktqimda zararlı olduqunu okudum. Yiyen ve zararını qormeyen varmi?
mavipanterannesi NimetDilmen 6 aylık hamileyim 5 ay kadar hiç yemedim 5 buçuk aylıkken 2 tane yedim nefisimi öldürmek için bi sıkıntı görmedim
260814 NimetDilmen Bnde ilk 3 aylıkken faln yedim zararlı olduğunu bilmiyordum Şuan 33 hafta 2 günlüğüz bi sorun olmadı görülmedi yani çok Şükr
Yusufunannesi_ NimetDilmen canım bence yeme zararlı sonuçta başkasında olmaz ya sende zarar olursa Allah korusun ? Bu riski almaya değer mi ?
Mayasey NimetDilmen senden çok daha fazla yemişimdir. Sadece yediğim yere dikkat ediyorum. Ben de çok severim 🤭
NimetDilmen mavipanterannesi 6 ay 2 qünlüqüm bende ilk defa 2 tane yedim. Yedikten sonra nette zararlı olduqunu beyin qelisimini etkilediqini okudum. InsaAllah bişey olmaz keşke yemeseydim
mavipanterannesi NimetDilmen Allah’ın izniyle bi sıkıntı olmaz canım yüreğini ferah tut evet gebelikle yemek pek tavsiye edilmiyo zararlı diye ama nefsinide öldürmen lazım bişey olmaz merak etme
NimetDilmen Yusufunannesi_ Canım yedim ve yedikten sonra zararlı olduqunu okudum bilseydim nefsimi tutar asla yemezdim
NimetDilmen Mayasey Bende çok seviyorum ve bqun rastqele bi yerden yedim ama 2 taneyle bisi olmaz die dsunuorm İnşaAllah oledir
ebru23 NimetDilmen ben hep yiyorim ara ara bi zararini gormedim yedigin yerede bagli temiz yerdenn ye
bireylulmeselesi Ben de geçenlerde iki gün sürekli sucuk yedim afedersiniz sucuklu kurufasulye yapmıştım öğlen ve akşam yedik ertesi gün de kahvaltıya gitmiştik iki dilim de orda yedim ama pişmişti yani. Sonra pişman oldum acaba dokunur mu bebeğe diye. Midye de canım istedi ama temiz midir bilmediğim için almadım oturduğum yerde büyük midyeci yok hep küçük esnaf yada sokak satıcısı olarak var. NimetDilmen
gdaslik NimetDilmen iki tane midyeden belirgin bir zarar görmezsin belki ama içerisinde ağır metaller barındırdığı için genel anlamda vücuduna zararlı hamile değilken bile yemiyordum çünkü vücuda giren ağır metaller atılamıyor terle idrarla falan.