Annesininminigi Brc__ irina ergüle devam çok memnunum çünkü ilk Gunden beri beni takip eden doktorum 👍🙂
Brc__ Annesininminigi emine hanımın peşinden şimdilik memorial e geçtim. Memnun olunca bırakamıyorum 🙁
ArzemKoyutrkPamukcu Bende ilk doğumumu emine hanımda yapmıştım cok memnunum ama memorial pahali bir hastane tekrar medicalparkta meral hanımdan aldim Hic bilmiyorum nasil irana hanımı da merak ediyorum aslinda bakalim artik
Annesininminigi ArzemKoyutrkPamukcu ben irina ergüle gidiyorum ve doğum yaptım çook harika bi doktor 34+4 de erken dogum yaptim elinden geleni yapti bebeği içerde tutmak için güler yuzude yetti zaten 😇
zehra33 ArzemKoyutrkPamukcu neşe hanıma gidiyorum ben de gayet ilgili, Güleryüzlü ve samimi. Her şeyi açıklıyor
sumeyyezumra Annesininminigi normal doğum mu yaptınız acaba bende irina hanıma gidiyorum cok memnunum ama normal dogumu destekliyor mu merak ediyorum. bir sıkıntı olmazsa sezeryan olmak istemiyorum
Pepino sumeyyezumra merhaba bende irina hanıma gidiyorum yani yeni başladım ve normal doğumu çok istiyorum sizin izlenimleriniz nasıl devam ediyor musunuz
Pepino Annesininminigi merhaba bende irina hanımdan randevu aldım acaba siz memnun kaldınız mı nasıl bir süreciniz oldu
sumeyyezumra Pepino evet 35 haftalik olduk devam ediyoruz irina hanima. bence ilgili guler yuzlu bi doktor. gittiğim baska bi doktor da irina hanimi tavsiye etti. normal dogum yanlisiymis kendisi insaallah guzel bi surec olur hepimiz icin
Pepino sumeyyezumra nasıl gidiyor kontrolleriniz var mı bi sıkıntı irina hanımı sormuştum size daha önce
sumeyyezumra Pepino sıkıntımız yok devam ediyoruz hala 37 haftalik olduk dogum yakin bakalim hayirlisi 😊 ama dun gittigimde ben sorarsam cevap veriyo onu farkettim yani kendisi pek bisey anlatmiyo. sizin nasil gidiyo irina hanimla
Pepino sumeyyezumra ilgili şuanda bi problem yok olması gerekenleri anlatıyo sizin son haftalarınız ya doğumunuz nasıl geçicek merak ediyorum doğrusu :)