Zelihaurgun Kızlar yarın 38+0 ım bu gün nst ye girdim iki tane sancım çıktı alttan açılma yok ve ben bi şey hissetmiyorum var mı böyle bir şey yaşayan🤔
Aysesare Zelihaurgun hahahaha ben 🤣🤣🤣 100lere vuran sancım vardı bende tık yok, sıfır açılma sonuç Sezaryan 😂😂😂
Menis21 Zelihaurgun bende hissetmiyordum ama nst de çıkıyordu bir iki kere yatırıp serum verdi doktorum.
Aysenur27 İki gün önce yaşadım canım ufak bi ağrı oldu gittik acile nst de 2dk da bir şiddetli sancı çıktı ben o kadar hissetmiyordum Ambulansla bebek yoğun bakım olan hastaneye sevk ettiler benim de açılma yoktu gittiğimizsevkle doktorlar sürekli birisi gelip alttan ediyor birisi gelip bidaha ediyor bende sinir oldum açıklama eden yok diyen çiğer geliştirici iğne bile yapmışlardı yatış verdiler sabah oldu yine açıklama yapan yok bende kendi rızamla çıkıp bebek yoğum bakım olan bir özel hastaneye geldim orda sancım kayda değer değil düzenli çıkmadı yalancı sancı dedi doktoenşimdş yine de takip altındayız bebek hareketi oldukça kan nişan su gelmedikçe korkma ama 2 saate 10 hareket etmezse yatarken veya yine ağrı tutarsa hemen nst ye geleceksin dediler canım bize 34+4üz bizden küçüğüz ama başımıza geldi 😊🤭
Kahramanlar Aysenur27 alttan muayene ettirme canım Doğumu tetikliyor ben oğluşumu sabaha kadar elleyip bakan ebe yüzünden nişan geldi o yüzden doğurdum sadece böbrek Ağrım vardı öyle Doğum sancısı değildi
Aysenur27 Kahramanlar bende bu yüzden tedirgin oldum risk alıp imza atıp başka hastaneye geçtim hemen hiç o tarafı düşünmüyorlar çünkü gerçekten
Menis21 Zelihaurgun evet sonra vaktinde doğum yaptım ama panik atağım olduğu için sezeryan oldum ben.
Busrakaraca Kizlar bende 38+3 nts de sancılarım düzenli çıkıyor iki haftadir gidiyorum hastaneye doktor alttan muayene yapyr açılman yok diyip yolluyorlar işin garibi sancı hissetmiyorum ben boyle olan varsa yardimci olabilrmi
Zelihaurgun Busrakaraca hayır bir de sancı lafını duyunca karnım falan da sertleşmeye başladı psikolojik sanırım