Aysedgrlikrkmz Ay dengem bozuldu eşimin köyüne gezmeye gittim herkes hani çocuk diyor kendimi yalancj gibi hissettim 16+5 iz çok şükür ama hiç karın yok göbek yok eski halimden daha zayıf gösteriyormuşum olduğum yerde kadın doğumcu da yok bebeğim ne durumda acaba bi sorun yoktur inşaallah
Zmrtbdk Aysedgrlikrkmz Ben de 22+5 deyim öyle çok göbeğim yok.Gören benzer şeyler söylüyor.Bebek gelişimi ultrasonda ileride gidiyor.Ben hiç takmıyorum.Herkesin karın,vücut yapısı farklı.O iş göbek büyüklüğüyle ölçülmüyor,moralinizi bozmayın.
Mervednr Aysedgrlikrkmz bende karın kasları olan biriydim 😀 şuan son iki haftada belli olmaya başladı bol şeylerde çok belli olmuyorda dar bişey giyersem hafiften çıkıntı var 😀 16 haftalık olduk bizde
Aysedgrlikrkmz Haribo42 bende de aynı herkes çocuk nerde hani karnın çıkmamış diyor sanki yalan söylüyorum 😅😅😅
Zuleyha18 Bende yeni yeni çıkmaya başladı ama ben çok çok zayıftım kemiklerim sayılırdı şimdi normal göbek var, eski halimi bildiğimden göbeğin çocuktan sebep olduğunu anlıyorum 😂
Aysedgrlikrkmz Zuleyha18 Ay olduğum yerde kadın doğumcu yok kendi kendime evham yapıyorum hareketlerini artık bi hissedebilsek
Unzile31 Ben normalde göbeği dümdüz biriydim 16+5 im karnım baya belli hamile olduğum normal bi penye badi falan giyersem belli yani