Elisaelisa Merhaba kizlar sol yumurtaligimda kist var bu ay bir hafta once bir kac gun lekelenmem oldu ama gerisi gelmedi bugunde adetimin üzerinden 4 gun geciyor yumurtalik kisti adet gecikmesi yapar mi?
Sengulkrgz Elisaelisa bende de vardi ama adet duzensizligi yapmiyordu ama gebe kalmadan once son kontrole gittim kistim kaybolmustu sukur...
Songlkaraduman Elisaelisa yapıyor canım ablamda var kist aylarca adet olamıyor kuzenim de var isi iki ay boyunca kanaması durmamış idi ya adetin durmuyor yada adet olmuyorsun
Ozderr Elisaelisa polikistik overa çeviriyor sonra da erkeksi hormon salgılatıyor haliyle adet düzeni cok bozuluyor
Ayten33 Elisaelisa ben 5 ay adet görmedim kistten dolayı ama bunda kistin türü ve boyutu önemli. Kist var ise gecikme normal
Elisaelisa Ozderr polikistikovere mi ceviyor. Benim doktorum basit bir kist dedi 1-2 ay sonra kendiliginden gecer dedi
Ozderr Elisaelisa canım boyutuna göre değişir ben ne boyutta olduğunu sende bilmiyorum 🤷🏼♀️ kuzenimden biliyorum onunki geçmiyor bi türlü