Defsealn Çok istememe rağmen herşey yolunda giderken maalesef normal doğum yapamasam da sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım çok şükür darsii hayirlisi sizlerin başına inşallah🙏
seydanurceyhan Defsealn Aminn isallahh olsunn saglikli sihatlu almissin yaa oglunu kucagina en onemlisi o allah anali babali buyutsun canim 🙏
Denizim Defsealn tebrik ederim ,Allah anali babali buyutsun ,onemli olan dogum sekli degil bosver ,cok sukur saglikla almissin kucagina🤗🌺
Gulsen55 Gozunuz aydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin saglikla insaAllah. Normal neden olmadi??
Defsealn 10 cm açıklıkla sezeryana döndü doğumum. Bebeğimin başı benim çatı kemigime takıldı geçemedi atlatamadi kafasını yavrum. Yoksa çok kısa sürede çok iyi acilmam oldu.ve abartılı bir sancı yokmuş gerçekten
DDuygu Defsealn gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün. Peki çatı darlığı dedikleri bu mu oluyor siz muayene olmuş muydunuz Doğumdan önce çatı muayenesi
Defsealn DDuygu evet olmuştum sorun yoktu ama nasip olmadı işte benim çatı ölçüm ile bebeğin kafa çapı aynıymış o yüzden galiba nadir de olsa böyle olabiliyormus