Bukkiletta Merhaba kızlar, normal doğumdan ne kadar süre sonra korse takılabilir veya hemen takılabilir mi? Bilgisi olanlar yazabilir mi :)
skrsln Bukkiletta bildiğim kadarıyla hemen takılıyor. Aldığım korsenin kutusununda da öyle yazıyor canım 😊
Nasirliiii Bukkiletta Benim doktor dogumdan 3 gun sonra soyledi sezeryan sonrasi 1 hafta canim doktorunla konusa bilirsin yinede
Bukkiletta skrsln Süpermiş o zaman inşallah normal doğum yaparım da hemen takabilirim ya 🙈 teşekkür ederim 🙏
Bukkiletta Nasirliiii Sezeryan da hemen takılamadığını duymuştum evet bakalım nasıl doğuracağım :) bi daha ki randevuda soracağım mutlaka teşekkür ederim 🙏
skrsln Bukkiletta rica ederim ne demek 😊 e bebekteki korseyi internetten sipariş vermiştim oldukça kaliteli duruyor bir bakabilirsiniz 😊
Nasirliiii Bukkiletta rica ederim 😊 vi gun sonra kullanan kizlar da var dogumdan sonra kendini iyi hissedecek olursan kullan Hayirli dogumlar
Bukkiletta BurcuuA Henüz almadım alacağım ama normal korse mi alsam yoksa şu tayt korselerdwn mi alsam kararsız kaldım 🤔
BurcuuA Bukkiletta benimde hiç bir fikrim yokki Hangisini kullanıyolar kullananlar fikir versin bizde ona göre alalım
Nasirliiii Bukkiletta canim askili korse almani tavsiye ediyorum bende yamuna korse askili alcam cok arasdirdim poat acdim butun kullanan kizlar yazdi tavsiye etdiler askili olmasi sirt kisimda olan fazlalik icin muhtesem bi sey pisman olmazsin
Bukkiletta Nasirliiii Bu askılı şort şeklinde olanlar dimi ? Çünkü zıbın şeklinde çıtçıtlı olanlar kalçayı sıkıp basenleri çıkarıyomuş🤔
Nasirliiii Bukkiletta yok canim sort degil basene kadar ama baseni cikardigini ilk defa duydum kullanan arkadaslarim var memnun kalmislar oyle bi problem soylemediler hic faydasini gordukleri icin bende karar verdim almaya