Meryemtoptas 27+3 oldum sadece 1 kilo aldım ☺️ gebelik şekerim var 😞 troid hastasıyım ilaç kullanıyorum elhamdülillah bebiş haftasıyla uyumlu ama diyet çok zorlu ya 😢😒 sizde durumlar nasıl? ☺️
Busemom Bhrsu valla biz hep kendimize yedik 10 kilo aldım şimdi biraz durduruyorum kendimi en azından toplam 15 le bitiriyim hamileliği
Aygl anapanda12 bende 24+0 oldum erken dogum riskim var kac haftalikken dogarsa yasama ihtimali veriyolar acaba ben o korkuyla unuttum sormayi doktoruma
Meryemtoptas anapanda12 Rabbim zamanı geldiğinde hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaEllah 🌹 en güzel dua sizin yapacağınız duadır. 😍
Denizanne Meryemtoptas 27+1 bizimdr canım ben 14 kilo aldım yahu boğazımı durduramıyorum 😄😄 tahmini doğum tarihi ne dedi doktorun??
Meryemtoptas Denizanne valla daha birşey demedi doktor ya ultrason kağıdında 5 temmuz yazıyor ama doktor birşey demedi 😀
Denizanne Bulutlu aman napalım ya doğumdan sonra veririz heralde böyle avutuyorum kendimi. Nolursa olsun boğazımı durduramıyorum açlık çekiyorum resmen 😢
Bulutlu Denizanne valla bence de böyle çok güzel 😄 Bebişler iyi olsun da kilo alınır verilir. Arada sinir bozucu insanların moral bozucu yorumları olmasa 😑
anapanda12 Aygl biz ciğer iğnelerimizi vurulduk her ihtimale karşı. Sanırım bu haftadan sonra başlıyor. 24 canlılık sınırıymış. Ama inşaAllah 25 ve 28 den sonra daha yüksek oluyor o haftaları da görür 34 36 larıda atlatırız. 🤲
Mavigozunannesi 27 haftalık hamisim 8 kilo aldım bu hafta kontrol var bakalım bebek ne kadar oldu by haftalar da kilolar nasıl bebegin yaziverin :)