nazsimaova doğum kontrol hapını bırak en büyük saçmalık banada vermeye çalıştı bir doktor, canım sana nasıl demsem benimde adetim basen bir aya bazen iç aya bazen iki aya bi oluyordu aşırı düzensizlik aşırı kilolu bir insan değilim kilolu da çok değildim ama benim vucudum her zmaan 50 kiloydu onun üstünü tanımazdı birden 67 kilo olunca hop dedim pco acaba ondan mı böyle ilerliyor doktorlarım yani en az beş tane yere gitti yok kilolu değilsin yok ne alakası var dedi ama ben kafaya koydum ben kendimi bildim bileli 50 kiloyum yazık günah zayıfla dedim ve dediğimi yaptım oldum 53 kilo herkes hayran nasıl güzel zayıflamışsın felan fistan, kesinlikle ve kesinlikle yeme düzenine özen göster günde yarım avokado yedim (her gün aralıksız) zeytin gibi şeyleri sınırladım yağlı avokadodan sağlıklı yağı aldığım için günde üç zeytine izin verdim ve şekerli içecekler tamamen bıraktım su ve maden suyu haricinde ağzıma birşey sürmedim kaysı ve kiraz sapı çayı ama şekersiz ve ben normalde 4 şeker kullanan biriydim ama hepsini bir anda bıraktım kahvede şeker süt kestim ve günde bir fincan en fazla kısıtladım bunlar beslenme, ilaç desen hiç bir ilaç kullanmadım başım çatladı gözüme band yaptm uyudum karanlık sessiz odada parol dahi yutmadım ama folik asit bir gün bile eksik kalmadı en önemlisi, ben bir senede üç kere sadece yumurtlama gören bir insan olduğumu gördüm ovulasyon testi sayesinde ve o testleri yapmasaydım Allah bilir belkide o gün ağrım var diye değerlendirmezdim bile, çok şükür şimdi hamileyim🤲🏽🤲🏽 Biraz uzun oldu kusura bakma Allah isteyen herkese nasip etsin♥️