Seydaeksi Defneninannesi ay çok dikkat edin mümkünse yatın kalkmayın kızlar benim Doğum sancılarım 32.haftada başladı sadece kasık ağrılarım vardı karnım çok aşağıya baskı yapıyordu son hafta hele bel ağrım hiç olmadı ama kasıklarım müthiş ağrıyodu ve ayağa kalamıyorum yürümekte zorlanıyordum baskı yapıyordu aşağısıyla ve biyere toplanmıştı ve çok sert oluyor karın son günüm böyle geçti ama hep yattım ben yoksa erken Doğum olabilirdi muhtemelen
Genchamis Defneninannesi Gittim canim haftaya bebis gelebilir dedi. Catima bakinca soyledi tabi bunu cunku rahim kasilmalarim cok siklasmisti
seydanurceyhan Benimde var canim bel agrim degilde boylee sirt agrilarim var bide bazen karnim cok serlesiyo arada birde tuvaletim varken sanki ordan bsy cikcakmis gibi oluyo aradaa bende hemen lavoboya gidiorum bunlar erken dogum belirtisimi
Genchamis Seydaeksi ayni belirtiler bende de var 36. Haftamdayim yakin zamanda bekliyoruz gelmesini belki 38 39u gormez bu gidisle. 2 gundur dinleniyorum surekli agrilarim azaldi
Yasemingzl Aynı durumu yaşıyorum dün doktora göründüm doğum sancısımı diye bakıldı değilmiş çatı muayenesi yaptı dikkat et biraz daha dayan dedi 37 den öncesi erken doğum oluyomuş sonrasında sıkıntı olmuyormuş .) Birde yeşil akıntı geliyor sizdede oluyomu bu.?
1000114383540251 Yasemingzl benimde aynı bazen yeşile dönük akıntı oluyor 36+3 um ara ara kasılmalar vajinada ağrı oluyor sırt ağrısı falan ama hala bi belirti yok
1000114383540251 Genchamis bende 36+3 im ara ara kasılmalar vajinada ağrı oluyor belim falan ama henüz doktorum bisey demedi çatı muaynem haftaya sabır kalmadı artık gelsin istiyorum
Seydaeksi Genchamis sürekli yat aman ayaklarını yukarda tut mutlaka ben öyle geçirdim son bir ayımı gerçekten dikkat etmek lazım 38e kadar gelirsin inşallah sen de ya
Genchamis Seydaeksi Evde tekim mecbur is yapmaya kalkiyorum malesef. En fazla 37de gelir gozuyle bakiyorum canim. Benimkinin kilosuda cok dusuk aksine ama saglikla dogsunda baska birsey istemiyorum
Genchamis 1000114383540251 Aynen canim bende de ayni belirtiler vardi. Rahim kasilmalari varsa zaten tamam yaklasmis demekmis. Doktorum acilmaya baslamis dedi rahmin