sonernaysesi kızlar 3 4 gündür çok kasılmalarım vardı dünden beri de sürekli ağrı giriyo hafif hafif gece hiç geçmedi nerdeyse agrilarm ve kasilmalarm sabah doktoruma geldim hemen ilk defa çatı muayenesi yaptı bu arada 37. haftamdayim 2 cm açıklık var dedi her ihtimale karşı yatişını yapalm gözlem altında dur ağrıların siddetlenirse doğuma hazrlarz geçerse sabah taburcu ederim dedi başına gelen var mı şuan yatıyorum hastanede serum taktılar 2 cm açıklıkla ilerleyip doğum yapan var mı yoksa daha gider mi
seyma281015 sonernaysesi 2 cm le yatıp 6 saatte doğurdum ben 38+5 te. Tabi suyumu patlattılar öylelikle sancım gelmişti. Allah yardımcın Olsun
sonernaysesi seyma281015 ağrıların nasıl di canım benm böyle sizliyo geciyo gibi sanki karin ağrısı gibi mi desem adet ağrısı gibi mi desem bilemiyorum belime vuruyo birde nefes alamiyomusum gibi oluyo ara ara çok değişik anlatamıyorum
seyma281015 sonernaysesi benim direkt belden sancılarım başladı şiddetli başladı hiç hafif çekmedim ben. Sadece belimdeydi ağrı