Kubrafatih merved granül sabunla yıkanan çamaşırları ilave su ile durulama yapmak gerekiyormuş kalıntı açısından🤷🏻♀️
ceco Cglkr biraz erken ama bence 30 ncu haftayı bekle derim tozlanabiliyor ... ben hacışakir granül sabun ve dalinin yumuşatıcısı ile yıkadım günlük hızlı 30 derece de ... mis gibi oldu 💕
Salmanc Ezgiadgzldmr çamaşırlarım sert oldu benm aynı markanın yumuşatıcısını da kullandm yine de aynı aldığım hali daha yumuşaktı
senasln Aysingeldiislerdegisti yumuşatıcılar deterjanlara göre daha hafif oluyor. Deterjanı köpürsün diye boğuyorlar kimyasala
Aysingeldiislerdegisti senasln 35 yaşındayım 5 yaşından beri alerjik bir hayatım var en çok alerjilerimi tetikleyen şey yumşatıcı. Kimyasalı olmayan deterjanlar yeterli olur diye demiştim canım
ZeynepZeynep07 Minaresad ben kullanıyorum. 30 derecede yıkadım hiçbir kalıntı kalmadı gayet de miss gibi kokuyor 😊
ebrarmom08 Cglkr valla cok guzel post olmus bende alisveris oncesi arastryodum ne alsam diye ama suan o kadar kafam karstiki 🤔 bilemedim hangisi olsa.
semrakarahan senasln dalanin zeytinyagli sabununu bnde kullandm onla yikadm hep kiyafetleri gayet guzel bnce kokusuda dogal
semrakarahan Cglkr dalan doğal zeytinyagli sabunuyla yikadm makinada derecesi az sekilde gayet guzel kokuyo dogal
eliffylmz Cglkr bende bugün uni baby aldım yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum zaten sıvı deterjanlar sertleştirmiyo bide ütüyle yumuşar iyice diye düşündüm. Birde çok erken bence hem kokusu gider hem tozlanır en azından 30. Haftanı bekle
Necla06 Cglkr siveno marka sıvı deterjan kullanıyorum çok memnunum her indirime girdiğinde de alıyorum. İlk önce sabun tozu kullanayım dedim hoşuma gitmedi 😕