Aslbrk Btl41 öyle bir Kocaeli hastanelerini araştırırken formu gordumde , bişi sorucam 😊 alikahyaya gitmesekte sadece ayrıntılı ultrason için sıra alabiliyormuyuz ?
2405 Btl41 evet alıyorlar canım :) girmeden tatlı biseyler ye ben yedim hareketliydi bebeğim rahat bakdılar
Aminea Btl41 eşleri alıyorlar benim eşim ve kız kardeşimde girmişti büyük bir televizyonu da var içerde bebeği görebiliyorsun rahatlıkla
Aminea Btl41 canım sen randevu saatinde git tekrar sıra alıyorsun zaten bekliuorsn illaki sıra oluyor
2405 Btl41 evet randövü veriliyor ama orda erken gidersen sıra alıyosun bekliyorsun girmeden kilo falanda ölçülüyor ben erken gitmişdim biraz uzun sürüyor çünkü
yesilanne97 Btl41 ya acaba randevunuzu çok erken mi aldınız, bende istiyorum ama sıra bulamazsın dediler
2405 yesilanne97 evet ben 17 haftamda almaya çalıştım anca verdi 1 ay önceden ara derim çünkü bana yer Yok dedi biri iptal etmiş de öyle aldı benı
2405 yesilanne97 bi rica et istersen bulamadım randövü de bi rica et canım belki nuamarası var mı alikahyanın