limoncicegi Kızlar pıhtılaşma problemim var iğne kullanıyorum ama sol bacağım çok ağrıyor acaba hareketsiz kaldığım için mi hareket ettiğimde de belim ve rahmimde ağrılar oluyor doktor uzan dedi ne yapacağımı şaşırdım İnanın var mı bu durumu yaşayan 😔😔
Depresif_polyanna limoncicegi kaç haftaliksin? Pıhtılaşma ile ilgili mı bilmiyorum ama bacak ağrısı kasık ağrısı gibi ağrılar bende de oluyor
Asdjasdj34 limoncicegi canım o ağrılar bende de oluyor ama dikkat et eğer ki dayanılmayacak gibiyse bir damar cerrahisine görün çünkü bazen pıhtı atma durumu olabiliyor
Esrayusuf limoncicegi kuzum bendede pıhtılaşma var hamile değilim ama korunmadığım için coraspin kullanıyorum ve bacaklarım çok uyuşuyor çok ağrıyor
limoncicegi Asdjasdj34 sizin çok mu oluyor benim özellikle yattığımda oluyor ayakta ya da yürürken bir problem Yok
Depresif_polyanna limoncicegi haftan küçükmüş daha doktorunla tekrar görüş belki başka bi branşa yonlendirir
Asdjasdj34 limoncicegi evet canım özellikle diz kapaklarımda var ama yürüyünce yorulunca o ağrı 100 katı oluyor resmen kitleniyorum
Esrayusuf limoncicegi evet bende bu hafta bir doktora gidicem ona sorucam iki doktora gittim bişey olmaZ dedi pıhtılaşma için iğne gerek Yok falan ben kendim bu ilacı aldım şimdi profesöre gidicem