BeyzZaA Oldukça kısa bi şekilde anlatmak istiyorum 14 16 hafta arasımıydı neydi kesemde amniyotik band denen bişey görüldü onun üzüntüsünü yaşadık baya hep kaldı kaldı artık kontrollerde sadece onun resmi veriliyodu elimize çok şükürki detaylı ultrasonda geçmiş olduğunu gördük kese büyüdükçe uzaklaşmış bu seferde kafasının bi tarafı diğer tarafından büyük denildi genetikçi testler perinatalog hastene doktor derken 30 haftalık olduk mr istendi çekildim onaylandı bu kafasının büyüklüğü ve böbreklerindede sorun çıktı ikisinde hemde doktor açıklamadı tam bilmiyorum ne olduğunu daha bi ton bişey çarşamba günü eşimle gelmem söylendi heyete çıkarılcakmışım ne olucak ne yapılcak bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum gülüyorum geçiyorum ama kaldıramıyorumda artık daha 19 yaşındayım gerçekten zor geliyo sizden sadece dua istiyorum bebeğim için bizim için Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah amin 🙏🏻
Askkokuluyavrum BeyzZaA Allahım yardımcın olsun evladını sana bağışlasın canim 🙏🙏🙏 gönlün yüreğin ferah olsun dua et bol bol oku sürekli
Mimozammm BeyzZaA rabnim evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin İnşAllah Şafi adıyla acil şifalar versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Deletedmom2110 BeyzZaA canım benim rabbim şifalar versin inşallah içini ferah tut sapasağlam dogucak bebeğin💕
BeyzZaA Askkokuluyavrum teşekkür ederim müslümanın en güçlü silahadır duası Rabbim dermansız dert vermesin inşallah
DamlaMehmetali Bol bol dua et canım Rabbim evladınızı sapa sağlam kucapınıza almayı nasip edicek inşallah 🙏