Selindrella Kendi doktorum bugün detaylı ultrason muayenesi yaptı ama siyah beyaz cihazdan baktı ben bebeğimi renkli de görmek istiyorum. 24.haftadayiz hastane veya doktor önerebilir misiniz ücretleri ile beraber yazarsanız çok sevinirim
Saratln Selindrella benim gittiğim hastanede doktorun renkli gösteriyor ekstra bi ücret ödemiyoruz canım orda neden öyle acaba
Saratln Selindrella izmirde değilim ben ama her doktor bakabilir sanmıştım o yüzden yazdım canım.. Hataydayım
espalp Ben Ayvalık’ta yaşıyorum. Ayrıntılıya İzmir’e geleceğüm bu taraflarda olmadığı için. Kuzenim Çankaya’da bir doktordan çok memmnun kalmıştı ben de ona gitmeyi düşünüyorum. Adını öğrenip yazarım hemen 👍🏻
srpaca Selindrella ben de ata sağlıkta takip ediliyorum doktorumun cihazı renkli kuzum. Ama detaylı için dışarı yönlendirdi beni mert kazandıya gittik
Gnv srpaca detaylı ultrason için Mert kazandıya ne kadar ödediniz. Benim doktorumda ona ve bir perinatoloj doktoruna yönlerdirdi.
srpaca Selindrella emin bey benimki yani hatta biz bilmiyorduk renkli olduğunu hiç açmamıştı 24. Haftamda ilk kez açtı renkliyi
Selindrella srpaca hep baktığı makineyle aynı ekran mi? Farklı bir yere mi aldi? Bugün doktorun başı çok kalabalıktı arada kaynadim mi acaba unutuldum mu diye de düşündüm şimdi siz böyle diyince
espalp Renkli ultrason ve ayrıntılı aynı şey değil ki ama 🤷♀️ İzmir’de Südekan Klinik Hasan Yıldız 👍🏻👍🏻👍🏻
srpaca Gnv yanlış hatırlamıyorsam 400dü canım. Benim bir arkadaşım ona takipliydi Doğumu da onunla yapmıştı çok sakin biri çok da bilgili