seddaa Kızlar merhaba 29.haftadayım gögüs ucu etrafından baslayıp üzerimde ki tshrt koca koca lekeler olmus içinde de sarı küçük lekeler var bundan sonra böyle mi olcak😳 gögüs pedi mi takmam gerekiyor bilen var mı?
Popmum seddaa hayırlı olsun kolostrum salgılıyorsun artık göğsüne fazla dokunma sürekli kristalize şekilde kuruyup kalacak. Bir sıkıntı yok. Korkulacak bir şey yok istersen göğüs pedi kullan.
Mehtapp06 seddaa 22. Haftadayım aynı şey bi kaç gündür bende de var anlaşılan göğüs pedi vaktimiz geliyor yavaş yavaş
ikimelekannesi___ Popmum ayni durum bende de var ama benim ki kendiliginden gelmiyor ben sıkinca geliyor 23 haftayım özetleyen zamanlarda kendiliğinden akar mi ki
Popmum ikimelekannesi___ sen neden kendin sıkıyorsun canım elleme göğsünü. Uğraşmayın göğüslerinizle kendi haline bırakın bu sefer de doğumdan sonra sütünüz gelmez. Kolostrum bebeğin ilk anız sütüne yakın sarımsı bir sıvıdır kurudukça beyazlaşır.
Rukiyecndr 34 haftalığım hiç böyle birşeyle karşılaşmadım 22 haftada böyle olması normal mi? Daha önce hiç duymamıştım🤷♀️
Aslanmoms Rukiyecndr bu hafta gidince soracağım ama forumlarda okuduğum kadarıyla sıkıntılı bi durum değil
ikimelekannesi___ [bilinmeyen] sut gwlmiyor canim azicik sari su geldi o da tesadufen yani goguslerimi inceliyordum soyle hafif bir siktim baktim geliyor bir kere daha siktim ondan sonra daha da ellemedim
Tgbatem Hormon lardan kaynaklı bazılarında erkenden gelebilir miş ama ellemeyin o ilk süt bebek için çok faydalı bebeğin içmesi gerek ve de göğüsleri çok ellemek sıkmak doğumu tetikliyor