Nilver Kızlaaar🙋🏻♀️ 1,5 yıllık deneme ve varikosel ile hamile kaldım sonundaa.. O kadar zor bi süreç geçirdik ki eşimle o kadar bekledik ki rabbime şükürler olsun. Ovülasyon testi kullanıyordum bu ay ovülasyonu yakalayamadım pembe ve daha sonra kahverengi kanamalarım oldu ilkte yerleşme kanaması hamileyim diyordum ama son zamanlarda hiç bi belirtim yok diye ümitsizliğe kapıldım adetim 2 gün geçince yoğun ısrarlara dayanamayıp test yaptım ve çift çizgiii🙏🏼 Kan testi yaptırdım 81,87 çıktıı bugün yine yapacağım iki katına çıkması gerekiyormuş dua edin kızlar 13.40 ta yine yapacağım umarım çıkmıştırrr ... asla ümitsizliğe kapılmayın eşinizde normal sperm yok demelerine rağmen hamile kaldım ki bu ay ameliyat olmayı düşünüyordu.. Şükürler olsun... Rabbim isteyen herkese nasip etsin
yigitmom_ Nilver insaAllah canim cikacak benimde adetten 3 gun once 89.19du adet gunu 765.64 oldu hiç stres yapma bebisini dahi haftalar sonra goreceksin
Yasmnnn Nilver hayırlı olsun inşallah kucağına almak da nasip olsun canım😊 bende uzun aradan sonda hamile kalabildim sevincini çok iyi anlıyorum😍
Nilver Tiredmother Senayerva Rknvlkn Popmum Kızlaar çok teşekkür ederim inşallah sıkıntısız sorunsuzzz 🙏🏼🙏🏼🙏🏼