MasalBeren 35 haftalik olduk 🤰 beren isminde gidip geliyorum oğlumun adı berkay uyumlu olsun.. sizce 2.isim yakışıyormu Alya Beren Lina Beren Duru Beren sizce nasıl yoksa tek ism dahamı guzel kafam iyice karıştı🙄
[silindi] MasalBeren şahsen ben tek isim koyacağım kız olursa Beren erkek olursa Çağan koyacağız😊 Beren ismi tek başına çok güzel bir isim.
Eymerce MasalBeren alya Beren güzel durmuş ama bu aralar çok fazla alya ismi var. 38+3’üm kısmetse Mahinur Gül koyacağım
MasalBeren [silindi] evet tek başınada güzel isim başında isim olsunmu olmasinmi..cevremdekiler Duru olsun dedi duru ismide tek guzel..berenden vazgecemedim oyuzden kısa isim olunca daha iyi gibi😆
Zeynepp35 Nilmeryem bence çok uymamuş gibi biri eski ve çok güzel bi isim meryem. Ama nil uymamış sanki .sağlıkla gelsin
Meriipella1 @MasalBeren tek isim en güzel isim 👍🏻 Beren tek başına çok güzel bir isim illa iki isim olucaksa Beren Lina güzel ama yinede ikisini bir arada güzel bulmuyorum benim fikrim tabi bu ☺️
Kader72 MasalBeren bence kızlar için tek isim daha iyi evlenince erkegin soyadini alınca zor olur tek isim ve Beren güzel 😊