Asena_ Sevvalacr bu zaten uzalıp kısalan bir şeymiş. Sen dikkatli ol ağır iş yapma bol bol su iç stresten uzak dur bir şey olmaz Allahın izniyle 🙏🏻
Haticeagus Sevvalacr bizim ki ilk başından beri önde gidiyordu canım özel bi beslenme şeklim olmadı süt dışında her besinden yemeye çalıştım. Doktor yattığın için bebekte kilo alıyor dedi
Haticeagus Sevvalacr bir tuvalet ihtiyacına kalkıyorum canım onun dışında sürekli uzanıyorum. Çalışıyordum doktor rapor verdi.
Kahramanlar Asena_ hap olarak ne kullanıyorsun hamilelik başından beri progeston fitil kullanıyordum şimdide nidikart başladık
Asena_ Kahramanlar adalat kullanıyordum onu iki hafta önce kestik. Şu an sadece magnezyum hapı kullanıyorum birde progestan fitil şeklinde bende
Burcuaec 2cocuk2kopek canım detaylı ultrasonda böyle bir riskten bahsedilmiş miydi? Benim ikiz ve her zmaan risk var ama doktorum detaylı ultrasonda erken doğum riskini değerlendirebileceğini söyledi. O yüzden merak ettim
2cocuk2kopek Burcuaec Maalesef canim 22. Haftalikken detayliya girdim hic bir problem yoktu. 28. Haftamda bianda aks etti bide calisiyordum ben. Doktor belki cok fazla ayakta durdugun icinde olabilir dedi