Mimozammm DemetDigesu canım ben türkiyedeyim şu anda eğer aynı testten bahsediliyorsak yani yalnızca ikili testi söylüyorsan benim gittiğim hastanede 300 lira
DemetDigesu Mimozammm ıkı test degıl o zaten ıyı sonuc vermıyor tr ısedız nifty testı yaptırın benım yaptıracagım test
Mimozammm Ggizemsnl haklısın aslında canımm ama ne bileyim bendeki de heyecan haftaya Hollanda’ya dönüyorum oraya gidince 19. Haftaya kadar söylemiyorlar o yüzden can sıkıcı 🙈
Mimozammm Merve526 diğeri tam olarak ne oluyor ki şart mı yaptırmak. Çok Bilgim yok açıkçası ilk gebeliğim 🙈
Ggizemsnl Mimozammm ben sana diyorum ama bende öyleydim şimdi diyorum ki keşke bekleseydim erkek Kıyafetide aldım yeni doğan erkek bebeklerine hediye götürdüm. İlkten bir öyle oluyorsun sonra da acaba değişir mi diyorsun aynı hesaba geliyor yine
Nazoliii Mimozammm 12 haftalikken 2li test yapti sordum biraz daha bekleyelim dedi 2li testin sonucu icin gittigimde 13 haftaliktim söyledi 🤗
Asiaygt Mimozammm ben de ikili testi devlet hastanesinde yaptırdm cinsiyeti 16. haftaya kadar söylemiolardı ve 13+1 de özele gittim sırf cinsiyet için söylüyolar ben öğrendim 😂 halası teyzesi babannesi meraktaydı napalım 😉
Selnnn Zynpcl ya nolurr bana da yorum yaparmsnz bu 7 haftalık görüntüsü şuan 11. Haftadayız yorumlarsanz çok sevinirim teşekkürler https://hizliresim.com/mM05oR
Zuzuum Gamze43 benmkide öleydi kız olduğunu duyunca far görmüş tawşan gbi şoklandı😂 rabbim gönlünden geçeni wersin inşallah🙏🏻
etugce Mimozammm biz 10+5de direk gördük ultrasonda 🙈 umarım sizde görebilirsiniz poziayonu uygunda belli oluyor, cihazda iyiyse
eslmhsyn12 Mimozammm canım bende öyleyim ilk olduğu için çok panik ve heyecan yapıyorum her günüm onu ve onunla yaşayacağım geleceği düşünerek geçiyor 😍🤗