AYsegulusal Lavanta01 sağol cnm devlette yaptıracağım da eğer ilği az okur ise oraya bakarım diye düşünüyorum
Lavanta01 AYsegulusal devlette nerde yaptiracaksin canim ? Zubeyde hanim hastanesiyse hic gitme derim.
Yasemincgrc Busragunayy detayli bi sekilde inceleme yapilmiyor ama normal ultrasonda ornegn kalpin kapakciklari odalari hepsini uzunca inceliyor delik vs gibi sorunlari onceden gorebilmek adina. Bence yaptirmalisin durumun el veriyosa👍
Nrplt Melekbebisss şuanlık öyle bi Problem yok su ikizi değil dedi ama birşey de yapmadı su ikizi ne onu da bilmiyorum 🙊 şekerden olabilir demişti şeker yüklemesi de temiz çıktı
Anacsevgidolumelek Hulya57 ozelde her turlu yaptirilir diye dusunuyorum canim yaa parasiyla degil mi sonucta kendi isteginle yaptirabilirsin bence
Aysingeldiislerdegisti ChubbyOrange işte bunlar hep değişik olma çabaları 😊 muhasır medeniyet seviyesine ulaşmamak için çırpınan bir güruh 😊
Anacsevgidolumelek Aysingeldiislerdegisti evet yaa dun bende cevremde gordugum bebekleri dusunuyodum dogdugunda cok baska buyumeye baslayinca cok baska oluyor. Yigenim dogdugunda ayni amcasiydi su an 4 yasinda ayni annesi :) her turlu bizim yavrumuz yine de merak iste yaa :))