Yagmurerol Ruhsuz senin gibi 7-8 haftalikken bi basladi bulantim, 4,5 ay devam etti 🤣 her ogun sonrasi istifra edip kalkip bi is yapamayacak halimi hatirlayinca... kolay gelsin canim😂😂😂
ikicocuklubiranne Ruhsuz ben hiç bulantı yaşamadım 16. Haftamı bitirdim bulantı olmaması benim için çok iyi bir durum oldu 😊
Ruhsuz Yasemincifci başim dönüyor midem bulanıyor canım turşu istıyor valla cok hos hamile oldugumu anladım valla 😂😂😂😁🐣🐣
Dnzcngz Ruhsuz Bir süre sonra o bulantılar sana su bile içirmez hale gelcek o zaman da keşke istemeseydim diyceksin. Umarım hafif bulantıyla kalır hepsi ben 4 ay kurı ekmek dışında bir şey yiyemedim ve kafamı klozetten kaldıramadım. Yeter artık diye ağlıyordum her gece. Ah ahh hiç özlemediğim günler.
Poncikpandaa 27 haftalik hamileyim suan daha birkere istifra etmedim nefret ederim zaten😁 bulantida yasamadim cok sukur bosuna dert ediyosun canim🤭
Poncikpandaa Ruhsuz seni anliyorum benimde kaybim var cok korktum senin gibi. Ama iş biraz kafada bitiyo rahatlamaya calis ve tadini cikart hamileliginin bedenine guven hersey yoluna girer insallah😊
Ruhsuz Dnzcngz haklısın cnm kesınlıkle haklısın ama belirti olmaması korku verıyor bana sankı böyle olunca hersey yolunda gibi his verıyor psıkolojik oldu gecmıs yaşantım buna sebep tabıkı ben de istemem ama doktoruma gidince hemen bulantı var mı diyor yok dıyorum ye soruyor sizce
Dnzcngz Ruhsuz ama benim arkadaşımda da hiç bulantı yok ve 4 ayı geçirdi. Kafana takıp üzme kendini. Belirtisiz de ilerleyebilir gebeliğin. Strese girersen daha çok sıkıntı çıkar ☺️
Ruhsuz Dnzcngz inan stres yapmıyorum Rabbıme sığındım en güzelini O bilir doktor panikletiyor arada 😔
Ruhsuz Poncikpandaa İnsAllah canım, stres yok gercekten Rabbıme sıgınıyorum ve hep dua edıyprum, Rabbım kendıne sığınanları yatı yolda bırakmaz. 🤲 🤲
Kado87 Benim 11.hafta bi basladi aman Allahim cok kotu 17.haftamdayim hala yemeklerden sonra bulaniyor
Sevdaliza 23+3 keşke hala senin gibi düşünebilsem saatlerce günlerce ağladım bitsin artık diye hala da kusuyorum günde 5-6 kez inşallah kusmaları hafif atlatırsın benim gibi kusmamak için hapın en yüksek dozunu alıp günde 5 defa yine kusarsan bu sefer keşke dua etmeseydim diye ağlıcan minnoşuummm ❤️❤️❤️
Ruhsuz Kızlar benı anlamıyorsunuz yaaa gercekten üzüldüm 😔😔3 tane yavrumu kaybettim ve doktora her gittiğimde miğden bulanıyor mu dıyor hayır dıyorum tuhaf bakıyor ve hiç umutlu konusmuyor 😔tabi ki herkes ister sıkıntısız hamilelelik gecırmrk benim durum cok farklı psikolojik oldu artık ben de bu lütfen yadırgamayın
ikicocuklubiranne Ruhsuz kayıplar olunca haliyle haklısın canım ama illa farklı belirtiler oluyor ileriye dönük ağızda kötü bir tat mide yanması şişmesi bel ağrıları 😊