Demrl Son adet tarihine göre 8+6 hamileyim dün doktordoktora gittim ultrasyonda 8+1 cıktı doktor bişey söylemedi bende korkuyorum bu sorun olur mu ilk gebeliğim pek bilgim yok ve çok korkuyorum bişey olacak diye lütfen bilginiz varsa yazarmısınız
Aysemlg Demrl korkma canım benim 6. Haftada 6olması gerekırken 5*5 dedi şuan 10+4 olmasıngerekırken 11+1 gidiyo bebişlerim 🥰
hena Demrl korkma canım anılıyor beslenmene dikkat et düzelir benim de bi fazla çıkıyor bir eksik oluyor gece yatmadan önce bir bardak süt içmeyi unutma ben de 3 cuyu bekliyorum iki oğlum var bide yolda
Bilgeferhat Demrl benimde ilk haftalar da öyle gözüküyordu 4-5 gün geri söylüyordu sonradan düzeldi hatta şimdi bir hafta önde gidiyoruz ultrason cihazıyla alakalı canım
Tgbnr123 Demrl bnmki 1 hafta gerideydi başlrda snradan toparladik korkulck bi durm dgl cnm 2 hafta fln geride olursa sorn ediyo doktrlar
Kado87 Ilk zamanlar ya onde ya geride cikiyor pek sorun yoktur iciniz rahat olsun ilerleyen zamanlarda doktorlar.soyluyor zaten
Demrl Aysemlg valla rahatladım Allah razı olsun benimde aklıma takıldı korktum bide ilk gebelik korkuyorum
Demrl hena Allah razı olsun Allah bağışlasın sağlıkla gelsin inşallah çok teşekkür ederim ihmal etmeyecegim sütümü 😊
Bilgeferhat Demrl senden de razı olsun canım benim ilk olunca insan ister istemez korkuyor tecrübemiz olmadığı için 😊
Kado87 Benimde 15+3- teydi 16+3 gosteriyor benimkide onde daha once gerideydi simdi onde rahat ol birssey olmaz
Busbus21 İlerleyen haftalarda gününü yakalıyor hatta önden gidiyorlar yaramazlar Benim de şuan öyle bir gün falan ilerliyor 10 günde bir yakalamaya çalışıyor gününü bizde 8+6 yız 😊🥰
Nurozsln Demrl ilk ultrasona girdim hesapladılar 7 hafta dediler. Sonra başka bir yere gittim hesabıma göre 8+5 olması gerekiyordu ama 8 haftalık olduğunu söylediler. Bazen böyle ultrasonda yanlış hesap yapılabiliyormus
sevgitekes Demrl ya benimde öyle doktor hiç bişey demedi ilerde kapatiyolar arayı bi hafta geriden geliyo du bu sefer gittiğimizde beş güne düştü 10+2 olması gerekirken 9+4 stres yapma üç hafta geriden gelirse sorun oluyo