Elifoo Kızlar tuvalette hafif pembemsi bi kan gördüm 32+6 haftalık hamileyim çok telaşlandık bilgisi olan varmı devamı gelmedi hafif gördüm sadece sonra baktım yoktu bebeğimin hareketleri de normal
Elifoo Mrvtt doktorumun numarası yok henüz vermedi . Nişan mı😳 ama o kadar yoğun değiş damla damla gibiydi ve açık pempe
Mrv91 Benim doktorum kanaman falan olursa hemen beni ara der hep. Ben de 32 haftaligim. Ihmal etmeyin. Dogum belirtisiyse ona göre önlem alirlar.
Elifoo Mrv91 sabah gidicem şuan takip ediyorum henüz birşey görmedim. Ama kanama değil sanki lekelenme gibi pembemsiydi
hmy Elifoo bu hftalarda gelen kanama normal karsilanmiyor malesef mutlaka doktora gitmelisiniz bebek hareketlerine bakin ve gec kalmadan doktora gidin
hmy Elifoo cunku doktorlarin uyariso bu yonde bu haftalarda kanama su gelmesi ve bebek hareketsizligi sorun teskil edebileceginden hic beklemeden acile gekin deniyor ne olur ne olmaz riske atma acile git belki dogumun basliyacaktir durdururlar haftan erken cunku
hmy Elifoo git tedbiri elden birakma bak bu haftalara kadar gelmissin ne zorluklarla oyuzden gitmen en faydalisi