Yenianne7 Aryaalina İkisi de birbirine çokk yakın isimler ve zorlama duruyo bence canım. Ama sen daha iyi bilirsin tabi sağlıkla gelsin 🐣🌸
eymeninannesii Aryaalina olmamis canim kusura bakma sizin tercihiniz ama iki m ile baslayan isim pek uymamis
Aysingeldiislerdegisti Aryaalina sanki iki ismin tekrar gibi ali mali sevgi mevgi gibi bişey olmuş ben hiç beğenmedim
Aysingeldiislerdegisti Aryaalina bide kızma ama benim fikrim sadece bu isimler bana ağır jöleli bol kumaş altına beyaz spor ayakkabılı abileri anımsatıyor 🤔
emineeeeee Fikir sorduğunuz için bende açıkça fikrimi söylemek istiyorum 🙈 uymamış iki isimde ayrı ayrı güzel ama 2. İsim farklı olabilir
Aryaalina eymeninannesii evet bi yan da öyle doğru bende öyle düşündüm birde fikir almak istedim canım
eymeninannesii Aryaalina 😊 insallah bulursun yanina guzel bi isim tamamlar gerci tek basina guzel isimler ikiside
Belinya Aryaalina bizde Miran kiyucaz inşallah. Ama bende iki isim sevmiyorum şahsen ama senin isimlerin uymamış canm. Ben Miran Arat düşünmüştüm ama bakalım büyük ihtimal sadece Miran kiyucaz.
Aysingeldiislerdegisti Aryaalina ben senin çocuğuna bişey demedim ki bu isimleri duyunca gözümde canlanan profili söyledim ne var yahu kendi fikrim dedim abartmıyorum. Bende ki imajları bu
[silindi] Aryaalina aynen ikisi çok yakın harfler söylenince tekrar ediyormuş gibi duruyor ünlü harfle başlayan bir isim düşünürseniz ahengi kulağa çok hoş gelecektir sağlıkla doğsun inşallah